Blackout Top News

oni

Nakon par hrabrih pojedinaca koji su probili led objavom svojih uradaka , došao je red i na nove remixeve. U međuvremenu je AC3PO objavio remixirani album u potpunosti i time ostavio svoj pečat na ˝Lajtmotivu˝ , a pritom je možda i obeshrabrio mlade uši koje su se pripremale na remix zbog izrazite siline koju donosi samo slušanje albuma.

Prvi koji je podijelio svoje remix nakon kratkog zvučnog zatišja je Flowdeep, a na repertoaru za remixiranje u njegovoj kreativnoj radionici bila je ˝ Manjača˝. Stvari je dao malo melankoličniju atmosferu od one na originalu.

Sljedeći na redu je Smogart , Leo iz grupe Cold Snap . Riječ je o nešto drugačijem remixu stvari ˝Rudnik˝ u kojoj je prigušivanjem glasova i uvođenjem instrumentalne pozadine stvorio ozračje na koje smo inače navikli kod metal bendova.

Sajkoslav je se također odlučio remixirat ˝Rudink˝, no njegov uradak je dosta drugačiji od onog kojeg je odradio Smogart. Ovaj remix stvara atmosferu kao da se nalazimo u video igrici, ali nekoj veselijeg karaktera. Kada bi morali definirati na što nas podsjeća ovaj prizvuk definitivno bi se moglo reći da se slušanjem ove stvari stvara dojam prolaženja levela u igrici na GameBoy-u.

Nešto melankoličniji oblik pjesme ˝Sve najbolje˝ nastao je u radionici Mate Parlova. Uz melankoličnu melodiju Mate je uspio pozadinskim igranjem zvukova zadržati bengersko raspoloženje.

Iz radionice The Real One Productionz došao je posljednji uradak, a to je remix stvari ˝Okupacija˝. Ogrnuta novim muzičkim ruhom stvar je poprimila dosta mekši oblik, odnosno iz same muzičke pozadine ne može se zaključiti da će se na njoj pojaviti tvrdi liričari iz grupacije ONI.Comments are closed.


0