Blackout Top News

Od nekada malog festivala za nekoliko tisuća obožavatelja, koji je započeo u bazenu u Pardubicama, nastao je festival koji je cijenjen diljem svijeta. To je i dokazano tijekom prošle godine povodom 10. obljetnice festivala gdje je bilo 25 000 ljudi iz cijele Europe: Češke, Poljske, Slovačke, Austrije, Nizozemske, Velika Britanije, Italije, Hrvatske, Mađarske, te također iz Australije i Meksika.

U posljednjih 10 godina Hip Hop Kemp izgradio je dobru reputaciju i među izvođačima, što se moglo vidjeti iz njihovih brojnih zahtjeva da ponovo nastupaju na “festivalu s atmosferom”. Bez obzira koji dio hip-hop vam se sviđa, HIP HOP KEMP će vas očarati. Ogromna snaga hip-hop zajednice pomogla je izgraditi jedinstvenu povijest i atmosferu Hip Hop Kempa.

Mi ćemo postepeno dodavati više vijesti i zanimljivosti za vas. Također ćemo Vam uskoro pokazati 3D model novog VIP kampa.

Jedanaesta godišnjica ovog festivala biti će bolja nego ikada stoga ne zaboravite označiti 16.-18. kolovoza 2012. na vašem kalendaru i dođite posjetiti jedinstveni festival na Festival park u Hradec Kralove u republici Češkoj.

Provjerite i nove web stranice hrvatskog HHK teama.Comments are closed.


0