Blackout Top News

Velika proslava 18. rođendana Blackouta održat će se u petak, 4. studenog u zagrebačkom klubu Aquarius uz nastup legendarnog Ghostface Killaha, člana kultnog Wu-Tang Clana, osnivača Blackouta Phat Phillieja i Frxa te Bizze Bodege iz Bolesne braće.

Blackout, naš najpoznatiji i najutjecajniji radijski hip hop show, svoju je punoljetnost doživio na valovima zagrebačkog Radija 808 (www.radio808.com) gdje se, uređen i vođen od Phat Phillieja može slušati svaki utorak od 19 do 22 sata. Najluđu rođendansku zabavu live nastupom će začiniti jedan od najvećih rappera našeg doba, osnivač i istaknuti član Wu-Tang Clana, nenadmašan storyteller i glumac, umjetnik koji je djelovao pod mnogim imenima, ali je napoznatiji po onom preuzetom iz filma “Mystery of Chess Boxing” – GHOSTFACE KILLAH.

Poznat po glasnom i brzom flowu te emotivnom toku misli često ispunjenom slengom i duhovitim upadicama Ghostface Killah je često uvrštavan među najbolje MC-e današnjice, a od 1993. kada je izašao “Enter The Wu-Tang (36 Chambers)” započinje njegova duga i uspješna karijera u kojoj je objavio više od 20 albuma, glumio u brojnim serijama i filmovima, a čak se pojavio i kao lik u videoigrama. U Zagrebu će predstaviti svoj posljednji album, “Apollo Kids”, ali i presjek karijere u kojoj istaknuto mjesto ima singl “Good” s albuma “More Fish” kojeg je producirao naš Koolade.

Boravak u Zagrebu Ghostface će iskoristiti i kako bi snimio vokale za jednu pjesmu sa Kooladeovog debuta “Makings”.

Za DJ pultom Aquariusa te večeri će se naći osnivači Blackouta Phat Phillie i Frx kojima će se pridružiti i Bizzo Bodega, Bolesni brat.

Ulaznice će se u pretprodaji naći od 14. listopada po cijeni od 99 kn, a kupit će se moći u:

Aquarius Club na Jarunu, Aquarius CD Shopovima (Varšavska 13, Vlaška 44, Maksimirska 16), te u sustavu Eventima (www.eventim.hr).

Vrata Aquariusa otvaraju se u 21 sat.  1. […] 18 Godina Blackouta: Ghostface Killah Live @ Aquarius Zagreb […]

  2. […] 18 Godina Blackouta: Ghostface Killah Live @ Aquarius Zagreb […]

  3. […] 18 Godina Blackouta: Ghostface Killah Live @ Aquarius Zagreb […]

  4. […] 18 Godina Blackouta: Ghostface Killah Live @ Aquarius Zagreb […]

  5. […] 18 Godina Blackouta: Ghostface Killah Live @ Aquarius Zagreb […]


0