Blackout Top News

image1

V sodelovanju s Klubom Študentov Občin Postojna in Pivka, plemeniti organizatorji prirejajo 3. freestyle battle pod imenom BITKA ZA POSTOJNO. Tradicionalna BITKA ZA POSTOJNO, se bo letos odvijala na istem mestu in na isti datum kot lanska: 19. 9. 2015 Klub Glasbe Jazzy. Z eno spremembo. Letošnji zmagovalec bitke bo odnesel nagrado 500€ (z besedo PETSTO EUROV)!!! Nobene protivrednosti, nobenih praktičnih nagrad, it’s all about that money!

500€ nagrade bo prejel zmagovalec, ki bo pometel s konkurenco v improviziranem rimanem verbalnem spopadu s sotekmovalci. Tokrat omejitev, razen jezikovne (slovenščina) NI! Gre se za čisti freestyle battle/diss. Tekmovalci naj svoje prijave pošljejo najkasneje do 17.9.2015 na elektronski naslov: bitkazapostojno@gmail.com.

Vstopnina je 7€, za člane KŠOPP-a pred dogodkom 5€, Klub glasbe Jazzy Postojna časti cel sod piva, odpremo ga ob 22:00. Ostanite na tekočem, kajti tudi tisti, ki ne boste tekmovali, se lahko potegujete za nagrade. Tudi letos bo DJ eden in edini DJ Sejkul.

Letošnja komisija:
Nemir Tadija
Doša
Kremi Marko Kremavc

Predprodaje vstopnic ni (razen za člane KŠOPP-a), bodite dovolj zgodni, da ne boste ostali zunaj, ker lani je šlo za las.

VABLJENIComments are closed.


0