Blackout Top News

Dirty Hairy:

3CA are a young crew from the Island of Pag / Croatia. The emcees are Boora, Felipe and Luxon. With a few shows under their belts and recording regularly we can expect demo cd this year.
Grezadure is a track that never really had its own beat (only a borrowed track). Since the verses are quite raw, it got a DH make over.

Više o grupi 3CA pročitajte u nastavku posta.

Mladi hip hop band iz Paga, koji pokušava naći svoje mjesto pod suncem!!
Boora, Felipe i Luxon sasvim su se slučajno povezali nakon jedne od pijanki i “lulanja” u Šiški gdje su shvatili da imaju slične poglede na život i glazbu i naravno dar pisanja dobrih stihova. Od vježbanja i nastupa pred prijateljima u popularnoj “Šiški” dečki su doprijeli do šire paške publike uz sjajne socijalne, ljubavne, a ponajprije stihove vezane za lokalnu tematiku Paga te uz sjajne beatove!! Neke od popularnijih pjesama su “Mali Caffe”, “Đeko Lombado”, “Sumorne ceste”, ” Kad sat otkuca ponoć”, ” Cigov si ti”.
Prvi nastup bio je na božičnoj svirci u Pagu u Kuglani pod organizacijom udruge Bataja da bi sljedili nastup na breakdeance natjecanju u DHM-u u Zadru.
Prvi samostalni koncert imali su 21. travnja 2011. g. na terasi Malog Cafeea u Pagu pred oduševljenih 200 gostiju! Nakon toga sljedi nastup na festivalu ” U po maja” u Pagu, II. Magazin!
Dečki za sebe kažu u svom stilu da su: ” tri materojebača kojima nikad dosta rapa, cuge i dima, neopterečeni životom i sranjima koja nas teško mogu okrznuti, prepušteni lolalnoj priči i krvotoku grada Paga!!!!Comments are closed.


0