Blackout Top News

Kultna emisija Freestyle Radio Show slavi svoju četvrtu godišnjicu! Nakon vrlo uspješnih slavljeničkih partya protekle tri godine, te nekoliko spektakularnih koncerata u njihovoj organizaciji, ovogodišnji slavljenički, prvomajski dernek garantira također odličnu zabavu u Palachu s početkom u 21h. Kako i ne bi, kad će četvrti rođendan Freestyle-a pohoditi trenutno najaktualniji reper na Hrvatskoj glazbenoj sceni- „slavonski bećar“ Kandžija, koji će predstaviti svoje hitove („ Ružna Jelena“, „Bicikl“, „Državnik novog kova“ i druge..) s albuma „Narodnjaci“. Uz njega nastupit će i slavonski „outlawzi“ Krankšvester (Sett i 3-ki Stil) uz koje se sado-mazo čini kao dječja igra, te majstora s mora glavom i bez brade Ganeta aka Gane Rimatore kojem će društvo na stejdžu raditi Dejo, a oni će predstavljati mixtape „Nocturno Hip Hop“…
Ploče će za vas ‘’strugati’’ provjereni dvojac Ramo & Šah Mat, a sve pod budnim okom samih slavljenika, voditelja emisije Freestyle Radio Show – Shinea Ravanellia i Suicidea Mozarelle.
Karte se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 30 kn u klubu Palach ili na Radiju Trsat (Fiorella la Guardia 13), te na dan koncerta u Plachu po cijeni od 40 kn.Comments are closed.


0