Blackout Top News

adc cover 1

Kao jedna od vodećih u regiji, plesna skupina ATOMIC DANCE FACTORY u suradnji sa FRESH ISLAND FESTIVALOM pokreće prvi plesni ljetni kamp koji će se odvijati u tjednu održavanja Fresh Island Festivala, između 6. i 13. srpnja na otoku Pagu, plaži Zrće i gradu Novalji. Kako, za razliku od Hrvatske, u svijetu postoji višegodišnja tradicija plesnih kampova na kojima plesači i predavači iz cijelog svijeta veoma intenzivno treniraju, rade i razmijenjuju znanja i iskustva, čime dolazi do značajnog napretka plesne scene, želja nam je istu stvar napraviti sa ADRIATIC DANCE CAMP-om.

S obzirom da plesni studio ATOMIC DANCE FACTORY djeluje pod okriljem udruge „Vokalno-plesna skupina Radost“, koja se bavi promicanjem zdravog načina življenja te sustavne organizacije slobodnog vremena djece i mladih kroz učenje urbanih plesnih tehnika, osnovna ideja ovog projekta jest da u ljetne dane mladim plesačima iz čitavog svijeta i svima koji se žele priključiti projektu pruži mogućnost da veoma intenzivno plešu, treniraju, druže se i uče uz ponajbolje plesače u svijetu, legende urbane kulture, te plesne zvijezde na području urbanih plesnih tehnika, i time provedu nezaboravnih 7 dana plešući i zabavljajući se na Fresh Island Festivalu uz najveće hip hop zvijezde Snoop Dogg-a, Iggy Azalea i A$AP Rocky-ija.

Kako nam je važno ponuditi nešto originalno, ovaj kamp naslanja se na „Fresh Island Festival 2013“, jedini europski hip hop festival na plaži, koji se održava na plaži Zrće od 10.-13. srpnja 2013. Tako će polaznici prvog hrvatskog kampa nakon 4 dana napornog treniranja dobiti priliku zaplesati na nastupima nekih od najvećih glazbenih imena poput Snoop Dogga i A$AP Rocky-a, uživati u organiziranim plesnim natjecanjima tijekom festivala, nastupima naših predavača na kampu, različitim radionicama, kupanju i sunčanju, hip hop i R&B dnevnim i večernjim partijima, Boat partyijima.

S obzirom na profil kontaktiranih predavača, njihovu popularnost u svijetu, te činjenicu da u regiji ne postoji sličan projekt, vjerujemo kako će ovaj projekt naići na veliki odaziv u Hrvatskoj, Mađarskoj, Sloveniji, Italiji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Austriji, Makedoniji, ali ciljamo i na goste iz Češke, Slovačke, Njemačke i drugih zemalja EU.

Kotizacije za prvi ljetni hrvatski plesni kamp biti će dostupne kroz četiri paketa koji će sadržavati smještaj, kotizaciju za plesni kamp, ulaznicu za Fresh Island Festival. Više informacija biti će dostupno kroz tjedan dana na službenim stranicama Adriatic Dance Camp-a i Fresh Islanda. Sama kotizacija za Adriatic Dance Camp iznosit će 1600 kn.Comments are closed.


0