Blackout Top News

asfaltiranje

Festival Asfaltiranje će se ove godine održati po treći put, uz niz noviteta, među kojima su i gostovanje renomiranih inostranih izvođača. Na dvije bine, “Sky” i “Pecki”, tokom tri dana festivala, nastupiće preko 20 najtraženijih hip hop imena domaće, regionalne i svjetske scene. Organizovan je i Art program koji se sastoji od live izrade grafita i murala, kao i specijalne video projekcije.
Ovogodišnje Asfaltiranje će u 13 časova, na Pecki bini, otvoriti Dadaman, autor Reggaeneracije (prve reggae emisije u Crnoj Gori). Nakon toga ćesvoje ploče zavrtjeti Maraku, Phillie P, Feloneezy i Jung B.
U 21 sat žurka se nastavlja na Sky bini, a otvoriće je mladi podgorički reper Sivilo, a nakon njega, nastupiće Jung B, V.I.P., Prti Bee Gee & Bvana, Brutuzz i kolektiv Mystic Styles.
Drugog dana festivala, po istoj satnici, svoje vještine na Pecki bini pokazaće Mr. Montech, Chew The Fat Crew, Šarlo, Rex Regis, 2 Beat i Med Crew.
Svojim nastupima, zagrijaće nas za garantovano vrhunsku zabavu koja nas te večeri očekuje na Sky bini, kada će nastupiti Urban Roots, Jung B b2b Rex Regis, Krankšvester, Bad Copy, Phat Phillie i Elijah & Skilliam.
Narednog dana sa početkom u 13časova, festival će zatvoriti cjelokupan kolektiv Mystic Styles i Brutuzz.
Naravno, to nije sve. Tokom trajanja muzičkog dijela programa, mladi i uspješni crnogorski umjetnici Linnch i K13 pripremaju nam jako zanimljiv Art program, tokom koga će raditi grafite, murale i 3d video projekcije.
ASFALTIRANJE kamp 2013.
Novitet ovogodišnjeg Asfaltiranja je i kamp koji se nalazi nedaleko od Sky i Pecki bine, na ogromnoj površini sportskog aerodroma “Špiro Mugoša”, sa oko 350 mjesta. Svi ljubitelji kampovanje i cjelodnevne zabave, moći će da provedu sva tri dana festivala na ovoj zanimljivoj lokaciji. Mjesto u kampu je besplatno, odnosno, uključeno je u cijenu karte, a može se rezervisati preko sajta festivala www.asfaltiranje.me. Kapije kampa biće otvorene 5.septembra, dan pred festival.
Ulaznice – promotivna prodaja
Promotivna prodaja ulaznica počeće u ponedjeljak, 19.avgusta i trajaće do 1. septembra. Tokom promotivnog perioda, svi ljubitelji festivala Asfaltiranje moći će da kupe paket ulaznica po cijeni od 20 eura. Kupljeni komplet ulaznica uključuje i besplatno mjesto u kampu.
Ulaznice – redovna prodaja
Nakon promotivnog perioda prodaje, ulaznice će moći da se nabave po redovnoj cijeni, na samom ulazu na festival. Cijena trodnevnog paketa je 25 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura. Ulaznica za treći dan festivala košta 5 eura.
Ulaznice– online rezervacija
Ulaznice za treće izdanje festivala Asfaltiranje mogu se rezervisati online prekosajta www.asfaltiranje.me .
Festival se održava pod generalnim sponzorstvom kompanije Crnogorski Telekom.
0