Blackout Top News

CJELODNEVNI TULUM ZA BADNJAK U ZAGREBAČKOM BAR&CLUB BABBAR

Zagrebački bar&club babbar pripremio je cjelodnevni zabavni program na kojem će posjetitelji moći kupovati vintage odjeću, degustirati tradicionalne božićne delicije i uživati u vrhunskoj glazbi.

Tradicionalna proslava badnjaka u subotu 24. prosinca u zagrebačkom bar&club babbar počinje već u 12 sati sa drugim po redu buvljakom. Nakon prvog uspješnog buvljaka gdje osim što su posjetitelji mogli kupovati vintage odjeću, skupljale su se donacije za humanitarnu udrugu Debra- djeca leptiri, drugi po redu buvljak također će imati humanitarni karakter gdje će se dio novca od prodanih stvari donirati udruzi Prostata, koja se bavi prevencijom raka prostata. Za vrijeme trajanja buvljaka svi posjetitelji moći će uživati u tradicionalnim božićnim delicijama uz glazbenu pozadinu najboljih zagrebačkih DJ-a.

U večernjim satima babbar bar&club je pozvao trenutno dvojicu najzanimljivijih zagrebačkih DJ-a koji će napraviti vrhunski božićni ugođaj. Prvi gost je DJ hrwoe koji je ove godine nastupao na svjetski poznatom Garden Festivalu i trenutno se smatra jednim od najboljih hrvatskih DJ-a. Zajedno sa hrwojem nastupa i strastveni skupljač raritetnih ploča sa prostora bivše Jugoslavija kojeg karakteriziraju eklektični setovi gdje se miješa ex yu disco zvuk sa modernim discom. Kao domaćin večeri biti će resident DJ babbar bar&club mirzaisfab koji će ugrijat atmosferu na početku večeri.

Sve informacije vezane za buvljak i za program bar&club babbar možete pratit na facebook.com/babbarzagrebComments are closed.


0