Blackout Top News

Screen Shot 2016-03-07 at 5.16.32 PM

U odnosu na zadnja 3 mjeseca je Veljača bila poprilično manje aktivna, riječ je na ulici da ekipa nema para od Hip Hopa u Hrvatskoj. Ispričavam se na kašnjenju od tjedan dana s objavom liste, ali sam barem u tome konstantan. Lista je kao i svaki put složena po vremenskom formatu, a uz to highlightam najbolje dvije, tri, al nekad i jednu pjesmu mjeseca. Isto tako, moram istaknuti da je lista složena od isključivo pjesama/spotova koji su objavljeni na našem blogu i ako smatrate da vaše pjesme trebaju biti na Blackout-u javite se na blackouthiphop@gmail.com. To znači da nam se ne javljate pojedinačno u inbox ili na facebook stranici, nego se bar malo potrudite i pošaljite nam e-mail sa coverom, pjesmom i malim opisom, jer ne znamo iz vedra neba tko ste i što predstavljate. Hvala na pažnji. Krenimo sad (kliknite Continue Reading):

1.2. Ruganje ft. Lipi Ive – Triesedma

Splitska grupa Ruganje su se vratili na scenu nakon više godina izbivanja i najavljuju novi mixtape ovim singlom na kojem gostuje kaštelanski Lipi Ive.

1.2. Lucid ft. Fakin – Panorama (Prod. Sko)

Na mjesečnoj bazi nam stižu vruće trake iz Dubrave, a ovo je jedna od tih. Bacite uho na istok.

1.2. Video: Frenkie – Film (Prod. Billain)

HIGHLIGHT: Frenkijev spot za još jednu pjesmu sa Re-experience albuma. Produkciju potpisuje standardni Billain, a ova pjesma je po našem izboru jedna od boljih sa albuma. Spot je isto hvalevrijedan.

4.2. Video: Phantom Raa ft. Soma Vukova

Blackoutov urednik Soma Vukova i su-bjelovarac Phantom Raa su se spojili u svome kraju da snime traku preko DJ Beat-ovog instrumentala i spot. Tvrdi, beskompromisni Hop.

7.1. Rap Skillz: Jurasick & Nasty vs. Tzre & Sultan

Rap Skillz battle serijal objavio je još jedan dvoboj dueta sa eventa u Osijeku 12.12. Ne propustite.

8.1. Video: Sassja – Jemen

Prva dama FM Jama i reperica Menarta izbacila je spot za jednu od traka sa zadnjeg albuma Taktički Praktično.

11.2. Video: Da Commission – Spaced Out

Splitska grupa koja repa na engleskom je objavila novi spot za Spaced Out. Fino beat klizi i momci dobro flowaju preko, a za spot su se potrudili. Czech it out.

13.2. Kak Je Bilo Prije: TIBO (SE2EP2)

Sjajni Sjenini videi u suradnji sa Raport.tv-om donjeli su nam novi razgovor s jednom legendarnom ZG rap glavom, Tibo-om iz nekadašnjeg West Side Clicca. Za sočan komadić povijesti zagrebačkog Hip Hopa, poslušajte što Tibo ima za reć o tome.

– nakon toga gotovo tjedan dana nije bilo domaćih izdanja koje smo popratili, dakle šaljite na mail!

21.2. Doki Dok Rap Session: Dooplee

Htjeli smo ranije postat jednu pjesmu osječke ekipe (jedan od njih na traci je Dooplee), ali je maknuta s neta zbog beat-a kojeg su koristili. Razlog više da radite svoje i plaćate domaće producente! Da se vratimo na ovo, Doki Dokov Rap Session serijal se izuzetno prorijedio, šteta, ali tu je Dooplee da Osijek malo stavi na mapu.

24.2. High5 – VRH RMX EP

Tvrdi remixevi producenta Kiše Metaka za High5 su definitvno vrijedni slušanja i bilo bi vrh da VRH napravi još ovakvih traka s domaćim reperima.

28.2. Direkt – Udarac (Prod. Zaki)

Na mjesečnoj bazi dobijamo trake od ovog mladog ZG MC-a i svaki put ga uvrstimo jer je sve bolji! Tvrda boom-bapara za zege glave, štafeta ide dalje. Za Zakija već znamo da je majstor na beat-u.

29.3. Lyrics Video: Tibor & Flowdeep – Dame

HIGHLIGHT: Ovaj lyrics video je sjajno editiran sa pozadinskim snimkama, odličnim fontom i animacijom za pjesmu koju već jako volimo. Motiviram i ostale da rade ovakve videe, sigurno puno bolje nego da samo pjesmu bacite na Youtube, a puno jeftinije nego da radite spot, ili još gore, loš spot.

To je sve od najkraćeg mjeseca u godini, šteta da nije bilo više materijala. Šaljite na blackouthiphop@gmail.com

Pisao: Tone
Sastavili: Blackout urednici.Comments are closed.


0