Blackout Top News

DJ Nu-Mark, osnivač jednog od najutjecajnijih hip-hop bendova Jurassic 5, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u subotu 18. veljače 2017. Bit će ovo njegov premijerni nastup u Zagrebu, kao i jedini u cijeloj regiji.

Počevši se baviti DJ-ingom u Los Angelesu sa samo 13 godina, u dva desetljeća Nu-Mark je postao istinski kolekcionar rijetkih ploča iz cijelog svijeta. Njegova istančana glazbena produkcija i odlični live nastupi svrstavaju ga među najinovativnije DJ-eve današnjice, a toliko je usavršio vještine miksanja i produkcije da ga se smatra jednom od ključnih osoba DJ kulture.

Kao član jednog od najutjecajnijih bendova, legendarnih Jurassic 5, DJ Nu-Mark je obilježio svoj rad preciznim produkcijskim vještinama kao i jedinstvenim DJ nastupima. Produkcijski potpisuje neke od najvećih hitova koje su lansirale Jurassic 5, kao što je i “What’s Golden.”

Ulaznice
Ulaznice su u pretprodaji 50 kuna, dok će na blagajni na ulazu koštati 70 kuna. Ulaznice u pretprodaji dostupne su u sustavu Entrio.hr.

Prvih 200 posjetitelja dobit će paketić specijalno dizajniranih “Tha Git Down DJ Nu-Mark” Ziggi papirića iz Slovenije.

Više informacija o samome eventu potražite na Facebooku.  1. […] Blackout Hip Hop Presents: DJ Nu-Mark (Jurassic 5) @ Tha Git Down (18. 2.) […]


0