Blackout Top News

Lord Finesse, jedan od najcjenjenijih hip-hop izvođača i producenata, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u subotu 6. svibnja 2017. na još jedno izdanje “Tha Git Down” večeri. Legendarni Lord Finesse dolazi odvrititi svoj DJ set, dok će na kraju večeri predstaviti i neke od svojih najvećih klasika na mikrofonu.

Kao podrška cijeloj večeri nastupit će Demir Cesar, naše gore list koji je adresu iz Velike Gorice zamijenio onom u Hannoveru gdje organizator najpoznatij old school večeri “Way Back”. Demir i Phat Phillie su također otvarali za DJ Shadowa & Cut Chemista u rasprodanoj Tvornici kulture na “Renegades Of Rhythm” turneji, te surađuju na Fresh Island Festivalu od 2012 godine.

Posebni gosti su kolektiv glazbenih ambasadora koji putem hip-hop glazbe i plesa, potiču razmjenu znanja, razumijevanje kultura i kreativno izražavanje unutar Next Level platforme. Nagrađivani umjetnici, edukatori i organizatori dat će posebnu dimenziju ovom programu, a to su J-Live, MC Toki Wright, Baba Israel (beatbox) i Asia-one (b girl). U Zagreb dolaze u sklopu radionice koju će održavati pod pokroviteljstvom američkog veleposlanstva.

Više informacija potražite na službenom Facebook eventu.Comments are closed.


0