Blackout Top News

Ostalo je još samo pet dana do velike proslave 18. rođendana Blackouta koju će svojim koncertom uveličati legendarni Ghostface Killah.

Gostovanje hip hop legende na zabavi naše hip hop institucije digla je na noge cijeli grad. Dolazak su najavili mnoge poznate osobe, među kojima i hrvatski košarkaški reprezentativac i ljubimac navijača Dontaye Draper koji je izjavio: “Da, znam da dolazi Ghostface Killah u Aquarius, definitivno dolazim na koncert s kolegama iz Cedevite. Wu-Tang sam počeo slušati još ’93. I omiljena stvar mi je uvijek bila “C.R.E.A.M.” s njihovog prvog albuma. Vidimo se u Aquariusu!”.

Ghostface Killah u Hrvatsku dolazi po prvi put, ali je, prema vlastitom priznanju, dobro upoznat s urnebesnim Blackout partyjima od brojnih poznatih kolega, poput Redmana, Busta Rhymesa i Jazzy Jeffa koji su proteklih godina nastupali kod nas.

Proslava 18. rođendana Blackouta održat će se u petak, 4. studenog u zagrebačkom klubu Aquarius, a uz Ghostfacea nastupaju osnivači Blackouta Phat Phillie i Frxa te Bizzo Bodega iz Bolesne braće.

Blackout, naš najpoznatiji i najutjecajniji radijski hip hop show, svoju je punoljetnost doživio na valovima zagrebačkog Radija 808 (www.radio808.com) gdje se, uređen i vođen od Phat Phillieja može slušati svaki utorak od 19 do 22 sata. Najluđu rođendansku zabavu live nastupom će začiniti jedan od najvećih rappera našeg doba, osnivač i istaknuti član Wu-Tang Clana, nenadmašan storyteller i glumac, umjetnik koji je djelovao pod mnogim imenima, ali je napoznatiji po onom preuzetom iz filma “Mystery of Chess Boxing” – GHOSTFACE KILLAH. Poznat po glasnom i brzom flowu te emotivnom toku misli često ispunjenom slengom i duhovitim upadicama Ghostface Killah je često uvrštavan među najbolje MC-e današnjice, a od 1993. kada je izašao “Enter The Wu-Tang (36 Chambers)” započinje njegova duga i uspješna karijera u kojoj je objavio više od 20 albuma, glumio u brojnim serijama i filmovima, a čak se pojavio i kao lik u videoigrama. U Zagrebu će predstaviti svoj posljednji album, “Apollo Kids”, ali i presjek karijere u kojoj istaknuto mjesto ima singl “Good” s albuma “More Fish” kojeg je producirao naš Koolade.

Boravak u Zagrebu Ghostface će iskoristiti i kako bi snimio vokale za jednu pjesmu sa Kooladeovog debuta “Makings”.

Ulaznice po cijeni od 99 kn mogu se kupiti na službenim prodajnim mjestima Aquariusa – Aquarius Club na Jarunu, Aquarius CD Shopovima (Varšavska 13, Vlaška 44, Maksimirska 16), dok u sustavu Eventima (www.eventim.hr) iznose 109 kn.

Vrata Aquariusa otvaraju se u 21 sat.Comments are closed.


0