Blackout Top News

MMM_v10_net

What’s the deal?

Blackouthiphop.com s ponosom podržava novu radijsku emisiju Hip Hop kulture, glazbe i izričaja Mishmash Mo’! na slovenskom internet radiju – Radio Nula. Radi se o potpuno novom konceptu i ideji voditeljice Eve Jakimoske a.k.a. Ms. Fleva, koja sa svojom velikom željom širenja kulture u Sloveniji namjerava pridonjeti lokalnoj Hip Hop sceni. Valja spomenuti da u Sloveniji, osim Radio Benge od Wudisbanovog Mrigza nema puno medijskog praćenja domaće scene i rapa općenito, pa smatramo dolazak Ms. Flevine emisije Mishmasho Mo’! korakom naprijed za Slovenski Hip Hop.

What’s on the menu?

Osim što će Ms. Fleva intervjuirati lokalne igrače i podržavati njihovu glazbu, na meniju se nalaze još kojekakvi glazbeni sadržaji. Od glazbe će se puštati po najviše Underground Hip Hop, Old School, Instrumental Hip Hop, ali i u duhu Radio Nule biti će i puno Soula, Funka, Bluesa, Latina, Disca, Afrobeata, Breaksa, Trip-Hopa, Yuga, Etna i Downtempo smjerova, tako da će emisija biti poprilično šarena. Iako na prvi pogled izgleda doista kaotično, Ms. Fleva uvjerava da će cijeli glazbeni program voditi jednom koherentnom vodiljom, a to je prije svega kvaliteta glazbe. Ne treba govoriti previše o povezanosti svih ovih žanrova sa Hip Hopom, jer kao što znamo, Hip Hop vuče korijene iz svih krajeva.

What it do, chief?

Kako je emisija tek krenula i doživjela svoju premjeru 25.5.2015., ekipa Mishmash Mo’! emisije se tek uhodava. Tako svjedoči Ms. Fleva da joj s tehničke strane pomaže osnivatelj Radija Nula – DJ Ozo, a da joj je jingle složio DJ Woo-D, koji su oboje tu da doprinose novonastaloj emisiji. Isto tako je Alma Balo-Balo’s Diner složila ovaj doista zanimljiv design covera. Voditeljica uz njihovu pomoć planira i u budućnosti razvijati emisiju na regionalnu razinu, pa i intervjuirati strane artiste, producente i Hip Hop aktiviste. No, sve u svoje vrijeme i step by step, kaźe Eva.

So, when can I cop it?

Svaki ponedjeljak u 20h (CET) na internet radiju – Radio Nula.

Poželimo im puno uspjeha u naredno vrijeme i slušamo se dalje!Comments are closed.


0