Blackout Top News

RNBconfusion-Blackout-Lemon-Letak-WEB

Dva poznata zagrebačka crewa odlučila su okupirati samo središte grada Zagreba i svojim novim programom privući novu publiku i stare partijanere da provod pronađu u centru metropole.
Ove klupske zime, ekskluzivno, dva najveća urbana klupska zagrebačka crew-a i branda, Blackout i RNB Confusion, ujedinit će snage te svim ljubiteljima soul, r’n’b i hip-hop klupske kulture pružiti urbano utočište svake srijede u klubu Lemon, na dva tematska floor-a. Uz novi clubbing doživljaj srijedom u klubu Lemon, Phat Phillie i Medo pokreću i konceptualnu ‘warm up’ večer ‘Classics u wine baru La Bodega u Bogovićevoj. Zagrijavanje sa La Bodega Classics uz čašicu vina, pršut i sir, španjolski ambijent te uz plesni stari dobri soul i r’n’b zvuk biti će rezervirano svake srijede od 21:00 do 23:30h. La Bodega Classics je program namijenjen isključivo za stariju ekipu te je kapacitetom limitiran na broj gostiju.
Blackout @ THE BASEment Floor / Lemon Club
Ekipa Blackout-a na simbolično nazvanom ‘THE BASEment’ floor-u kluba Lemon prizvati dobra stara vremena i zlatno doba Blackout programa te se vratiti r’n’b i hip-hop zvuku ponajviše 90-ih. U glavnim ulogama na THE BASEmentfloor-u biti će dobro znani zagrebački DJ-evi Phat Phillie, Bizzo Bodega, Independent i gosti.
RNB Confusion @ HOT LEMONade Floor / Lemon Bar
Na vrući plesni podij ‘HOT LEMONade’ vatru će dolijevati najsvježijim trendovima i hitovima iz r’n’b, mash up i mainstream klupske kulture dj-evi RNB Confusion programa. Sve zaljubljenike i trendsetere u popularni glazbeni recept RNB Confusion-a hranit će zaraznim plesnim ritmovima Dj-evi Em Bee, Sheko te specijalni gosti programa.
Classics Warm Up @ La Bodega Wine Bar (+24)
Službeno zagrijavanje za klupsko ludilo u Lemonu svake srijede između 21:00 i 23:30 od 23. listopada, rezervirano samo za stariju ekipu iznad 24 godine biti će novootvoreni wine bar “La Bodega” u Bogovićevoj. Novi koncept i program zvat će se ‘Classics’, čija će posebnost biti u 3D konceptu ‘Dine-Drink-Dance’ popraćenim sa isključivo dobrim starim zvukom soul, funk i r’n’b-ija. Domaćini večeri biti će poznati zagrebački promotori Phat Phillie i Medo koji će u španjolskom ambijentu La Bodege uz čašicu dobrog vina, birati i puštati samo izbor klasičnih hitova.

Facebook event  1. […] Blackout & RNB Confusion Opening Night & Phat Phillie B-Day Party @ Lemon Cub […]


0