Blackout Top News

PRVI ZAJEDNIČKI MINI JAM DVAJU ZAGREBAČKIH KLUPSKIH BISERA-BLACKOUT vs RNB CONFUSION ODRŽAT ĆE SE 03. OŽUJKA U PROSTORIJAMA SHOCK SHOW INDUSTRY (Radnička cesta 27, u krugu Katrana). PREMIJERNA SURADNJA BIT ĆE KRUNA VIŠEGODIŠNJEG RADA NA PROMOCIJI HRVATSKE R&B/HIP-HOP KULTURE U REGIJI I SVIJETU.

Dva omiljena klupska brenda zagrepčana po prvi puta će ujediniti snage kako bi zajedno predstavili najbolje od r&b i hip-hop kulture u Zagrebu. Nakon skoro deset godina druženja, klupskih bajki i tuluma, Blackout i RNB Confusion odlučili su zagrebačkim clubberima ponuditi „jam“ za pamćenje. Dva floor-a i dvije pozornice na kojima će se predstaviti „artisti i DJ-i“, protagonisti ova dva popularna branda. Oba branda već godinama čine stupove te su nositelji r’n’b i hip-hop scene u Hrvatskoj, a svojom premijernom suradnjom okupit će svoje orginalne postave DJ-eva uz pratnju gostujućih MC-ija. Ova suradnja je ujedno i poziv svim pripadnicima, ljubiteljima i prijateljima ova dva branda, ali i R&B i Hip-Hop kulture da zajedno podrže događaj koji će mjesec ožujak pretvoriti u najplesniji klupski mjesec.

R’n’B floor pripast će ekipi RNB Confusion-a na kojem će se za DJ pultom izmjenjivati redom eminentna DJ imena ovog branda: OLI DOBOLLI, ZRNA, EM BEE i SHEKO uz goste iznenađenja. Od zavodljivog Montell Jordana, preko plesnog Justin Timberlake-a pa sve do klupskih bengera uz Chris Brown-a, ekipa RNB Confusion-a natjerat će Vas na ples do posljednje kapi znoja.

Hip-Hop floor će tako zauzeti postava BLACKOUT-a, pa će se tako na pozornici izmjenjivati legende Hip-Hop scene kao što su DJ-evi BIZZO BODEGA, PHAT PHILLIE, INDEPENDENT i gosti. Nakon dugo vremena, zajedno će povodom ove prilike za DJ pultom svirati Blackout DJ postava koja će zagrebačkoj publici predstaviti najbolje od HIP-HOP-a. Za sve ljubitelje hip-hop klasika, oldschool-a ali i novijih hip-hop numera biti će ovo „must be floor“ na kojem će drmati svoje glave i bokove.
Na propustite prvi okršaj hip-hop i r’n’b titana, prvi zajednički party klupskih legendi! U sklopu zajedničkog party-ija, oba će floor-a, u plesnom ritmu promovirati prvi regionalni hip-hop i r’n’b festival Fresh Island festival koji će se ovog ljeta, od 05. do 08. srpnja održati na plaži Zrće u klubovima Papaya i Aquarius. Najsretniji će osvojiti ulaznice za Fresh Island Festival.

ULAZ na prvi klupski jam dozvoljen je isključivo osobama starijim od 18 godina, a cijena ulaznice za Blackout vs. RNB Confusion iznosi simboličnih 19,90kn. Ulaznice se kupuju na dan i na ulazu u 5Reković Shock Show Industry (Radnička cesta 27, u krugu Katrana)

VIP REZERVACIJE: rnbconfusion@gmail.com

Na Facebooku je također u tijeku anketa u kojoj možete birati vaš omiljeni klupski program. Svoj glas dajte ovdje.Comments are closed.


0