Blackout Top News

DA ĆE okršaj klupskih legendi biti uistinu poseban, dokazuje i okršaj kolektiva su ovaj vikend kad su bacili jedni drugima rukavicu u lice. Naime, ususret prvom zajedničkom tulumu, priča se dva tjedna prije samog događaja zahuktala snimanjem editorijala u kojem su kolektivi odmjerili međusobno svoje snage.

Ukrštene su ruke u igri na ruku, ping pongu, stolnom nogometu i boksu. Da će obje strane igrati prljavo na svojim floorovima pokazuju i slike iz kojih izlazi međusobna netrpeljivost, agresivnost i želja za hip-hop prevlasti u Zagrebu. U glavnim ulogama s Blackoutove strane nalaze se DJ Phat Phillie (Blackout) i Bizzo Bodega (Bolesna braća), dok ratničke boje RNB Confusion ekipe brane DJ Oli Dobolli, DJ Zrna, DJ Sheko, Metaxa i Medo. Slike u galeriji, kažu, govore tisuću riječi.

Dva omiljena klupska brenda Zagrepčana po prvi puta će ujediniti snage kako bi zajedno predstavili najbolje od r&b i hip-hop kulture u Zagrebu. Nakon skoro deset godina klupske konkurencije, Blackout i RNB Confusion odlučili su zagrebačkim clubberima ponuditi “jam” za pamćenje. Dva floora i dvije pozornice u 5treković Shock Show Industry 3. ožujka na kojima će se predstaviti “artisti i DJ-evi”, protagonisti ova dva popularna branda.

Galeriju & pričju provjerite na Indexu, a bonus fotke potražite ovdje.Comments are closed.


0