Blackout Top News

Do velikog koncerta Bolesne Braće još je manje od 5 dana, a Bizzo Brigante, Baby Dooks i bend donose odlične novosti za sve one koji će u petak biti na njihovom „tulumu“ u Aquariusu – odlučili su jednog posjetitelja na koncertu počastiti najnovijim i skupocjenim modelom LCD televizora kojim će prelazak na digitalni signal, koji je top-tema ovih dana, biti još jednostavniji. LCD dijagonale 101 cm sigurno će pristajati svakom domu a gledanje utakmica, filmova ili spotova Bolesne Braće na takvom će „stroju“ biti posebno iskustvo.

Prema interesu koji vlada u Zagrebu, Aquarius će u petak biti mjesto najbolje zabave i na taj dan sigurno neće imati konkurenciju. Svi koji su ikada išli na Blackout, ovaj će petak zatulumariti zajedno s Bolesnicima ali i s njihovim gostima. Kao posebna gošća večeri najavljena je Maya Azucena, poznata i po suradnji s Gibonnijem a na sceni uz Bolesnike nastupit će poznata voditeljica i članica Lollobridgide, Ida Prester i pjevač Kristijan Beluhan, njihovi gosti na albumu „Veliki umovi 21. stoljeća“.

Bila nam je želja da na ovom koncertu napravimo nešto stvarno cool jer ne nastupamo baš svaki dan. Htjeli smo nagraditi nekog od naših fanova da mu naš koncert ostane i po tome u sjećanju. Vjerujemo da će ta osoba biti sretna zbog poklona. I nećemo ga preko neke žnjore zadržati za sebe – makar ni to ne bi bilo loše, haha.. To je mali znak pažnje za ekipu koja će se u petak zabavljati s nama. – izjavio je Bizzo Brigante.

Svima će na ulazu biti otrgnut kupon s ulaznice, a na kraju koncerta Bolesnici će izvući broj sretnog dobitnika. Zato požurite po ulaznice jer je ovo savršena prilika da osvojite vrlo vrijednu nagradu i da se pri tome odlično zabavite! Sretno svima!

Ulaznice za koncert još uvijek možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima, po cijeni od 60 kn:

DIRTY OLD SHOP-Tratinska 22/PROFIL MEGASTORE-Bogoviceva 5
DANCING BEAR-Gunduliceva 7/AQUARIUS-Varšavska 13/AQUARIUS-Maksimirska 16
SIRIUS-IMPORTANNE GALERIJA – Iblerov trg/AQUARIUS – Aleja Matije Ljubeka bb,
ROCKMARK – Berislavićeva 13/NO SIKIRIKI – Nova cesta 88

Bolesna Braća su ovih dana odradili i veliki intervju za portal Muzika.hr kojeg možete pročitati ovdje.

Vezano: Nagradna igra: Besplatne karte za koncert Bolesne Braće u Aquariusu!Comments are closed.


0