Blackout Top News

U Puntarskoj uvali na otoku Krku u Wakeboard centru Cable Krk, od 3. do 5. rujna 2010. po prvi puta održat će se sportsko zabavni spektakl “Cable Krk Jam”, super dinamična kombinacija wakeboarda, skateboarda i izrade grafita praćena gostovanjima renomiranih DJa iz regije. Okosnica ovog kreativnog projekta je Cable wakeboard i wakeskate prvenstvo u kojem će se pedesetak natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije nadmetati za prestižne naslove nacionalnih prvaka. Ovo je sedmo po redu wakeboard prvenstvo Hrvatske, a rezultati se boduju za ukupni poredak na Hrvatskom Wakeboard Touru (Crikvenica-Krk-Pag-Poreč) te za svjetsku IWWF rang listu i nagradni fond od 120.000 USD.

Događanje će pratiti DJi Preddy(Personal Rec.) iz Austrije, DJ K’Pow iz Slovenije te DJ Sony Wokman i DJ Jericho članovi Balance Crew-a iz Rijeke. Uz zvuke hip-hopa, R’n’B-a, funka i raggea skateboarderi će pokazati svoje vještine na mini rampi smještenoj na parkingu objekta, a „writeri“ će oslikati potporni zid magistralne ceste D-102 na dionici Krk – Baška neposredno uz Wakeboard centar Cable Krk.

U subotu, 4. rujna u sklopu programa je i popularni R’n’B Exclusive party u klubu Jungle u Krku. Kako bi uveličali ovaj događaj poznata riječka hip hop grupa Fanatiks snimit će pjesmu pod nazivom „Cable Krk Jam“. Organizatori manifestacije su „Wakeboard klub Krk“ i „Udruga Balance“ iz Rijeke, a cilj projekta je povezivanje wakeboardera, skateboardera, grafitera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe i podrže ovu sportsku i kulturnu manifestaciju, a za više informacija posjetite wakeboarder.hr i lajkajte nas na facebook.com/cablekrk. KONTAKT: Wakeboard klub Krk Murajska 35, 51517 Kornić Žana Barišić Tel 00385 91 262 7313  1. […] su snimili stvar povodom Cable Krk Jama koji će se održati idućeg […]


0