Blackout Top News

Subota, 24/12

CFSN DJs @ Club Lemon

Xmas special edition w.

phillipe / Funk Guru / feelipa

23h > 04h

20kn do ponoći, 30 nakon

Više informacija potražite u nastavku posta.

Nakon gužvanca na prvom CFSN DJs sessionu, vrijeme je da se ponovimo. Pošto smo prošlomjesečni mjesec termin prepustili Nucomers Nightu održanom unutar illectricity festivala, vraćamo se s mjesečnim CFSN DJs sessionima zakazanim sve do ljeta 2012.

CFSN DJs jedan je od glavnih projekata Confusiona, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti sa sjedištem u Zagrebu. CFSN DJ team uskoro slavi desetu godišnjicu bivanja na sceni i tom prigodom počastit će se velikom rođendanskom turnejom. Nakon dugog niza godina oni jos uvijek prezentiraju i mnoge, u nas slabije zastupljene, vrste klupske glazbe, a njihovi glazbeni interesi tijekom devet godina rada znatno su se proširili. CFSN DJs klupske večeri prepune su sviježih dubstep, post dubstep, UK funky, future garage, electro, ghetto house, bass, beats, glitch hop i indie beatova.

Po glazbenom zadatku gostovali su u mnogim klubovima diljem cijele regije, te po klubovima u Londonu, Berlinu, Ženevi, Bratislavi, Pragu, Sofiji, Grazu, Leibnitzu, Villachu, itd. Česti su gosti najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe, pa su već tri puta nastupili na EXIT-u, od samog početka su stalni gosti Outlook Festivala, a nastupali su i na Hideoutu, Elevateu, Soundwaveu, Sziget Festivalu, Harteri, Atlantis Festivalu, MTV Valkana Beach festivalu, Lift / Sarajevo film festivalu te mnogim, mnogim drugim.

Danas CFSN DJ-i broje sedam članova a to su: Feelipa, Funk Guru, phillipe, Dubway, Josip Klobucar, itch, Æon.

www.facebook.com/cfsn.orgComments are closed.


0