Blackout Top News

NATJEČAJ za mlade / neafirmirane DJ-e i producente

Najstarije i najmoćnije confusionovo oružje borbe protiv anonimnosti sijeva opet u smjeru hladnog jesenskog vjetra! Nucomers night gasi svijetla u vašim skučenim podrumima i pali mrak na plesnim podijima, staru zahrđalu stropnu lampu pretvara u magičan laser show, stare RIZ-ove zvučnike u moćan klupski soundsystem, a čangrizave bake i majke koje vam radi buke danonoćno lupaju po vratima, u lijepe, mlade i rasplesane partyjanerice.
Peti po redu natječaj za mlade i neafirmirane DJ-e i producente dokazat će i u ovom nastavku tko će u narednih par godina osvajiti srca hrvatskih clubbera!
Pozivamo vas kako bi nastupili u subotu 27. studenog u klubu Sirup, u sklopu našeg šestog illectricity festivala!

Ako,
1) svirate ili producirate bilo koju varijaciju elektronske glazbe, s naglasnom na inovativnost, zanimljivost i kreativnost
2) te još niste svirali, odnosno nastupili kao DJ na većim partyjima; niti službeno izdali svoju glazbu na poznatijem labelu (za producente)

Kako biste se prijavili za natječaj, molimo da nam pošaljete materijale na adresu Petrinjska 14 (prezime Eterović, 10000 Zagreb) do 17.11.2010. (datum na poštanskom žigu pošiljke), ili link na materijale na e-mail nucomersETillectricity.com najkasnije do 19.11.2010.!!!
Sročite nešto o sebi (što ćemo i objaviti) i ostavite nam podatke kao što su ime i prezime, starost, e-mail adresa, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ/live act).
Rezultati natječaja biti će objavljeni na većini inernet stranica, foruma i na web stranici illectricity festivala. Odgovore ćete dobiti i na sve vaše aplikacije putem e-maila.
Nakon isteka roka i odluke, javimo vam se na vaš mail!

Više informacija vezano za festival uskoro na www.illectricity.com

U nastavku pogledajte prošlogodišnji video s glavne večeri illectricityja u Dvorani Jedinstvo.



Comments are closed.


0