Blackout Top News

kset blackout

Dolazak Termanologya, Ed O.G.-a, R.E.K.S.-a i Akrobatika najavljen ja kao veliki hip hop show, a upravo je to i bio. Zagreb je bio posljednja stanica njihovog europskog dijela The Est Tour turneje. Party je organiziran u suradnji s Phat Kset ekipom kao veliki 21. rođendan najjačeg i najpostojanijeg hip hop kolektiva u Hrvatskoj, Blackouta. Kad neki kolektiv doživi 21 godinu onda on i zaslužuje sjajan party – on je upravo i bio takav, sjajan. Kset se napunio taman, nismo svi bili natiskani, niti je bilo praznjikavo, ugodna atmosfera i nasmijani ljudi. Koncert je privukao ne samo Zagrepčane, već su tu bili i Slovenci te ljudi iz raznih dijelova Hrvatske, a na kraju je bilo možda i najmanje Zagrepčana. Zagrijavanje je odradio Tone Tuoro aka Tony Brown s kratkim, ali slatkim predstavljanjem publici uz zvučnu podršku DJ Chilla. Kada su dečki stupili na stage čak su i oni hardcore pušači odustali od cigareta i stajanja vani dok show u Ksetu traje.

Cijeli članak pročitajte na ziher.hr.

geralt_iz_rivije_goca_rip_-_koks

Kmico ovo nije remix, ovo je remake veli Geralt iz Rivije u svojoj novoj pjesmi KoKos ft. Goca R.I.P. iz Kukus Klana. O.T. Genasis negdje fleksa na ovo.

 High5 - SCHENGENGANG

Došao je 3.3. i album Visokih Pet pod nazivom SCHENGENGANG. SCHENGENGANG se sastoji od 10 traka, a sve trake možete poslušati i preuzeti ispod.

Koolade dropped new visuals form his latest project After The Storm.

Sassja cover

Debitantski album prve dame FM Jam-a poslušajte premjerno na njenom deezer profilu! Taktički praktično bit će dostupan online 3.3.2015, a fizičko izdanje očekuje se u KSET –u. Upravo oni koji dođu na koncert imaju priliku kupiti dugoočekivani CD prije svih ostalih, jer na ostala prodajna mjesta album stiže iza 16.ožujka.

Screen Shot 2015-03-03 at 3.37.49 AM

FM Jam velikani Frenkie i Billain objavili su sada i treći spot za zajednički EP #DNA. Osim doista vrhunske produkcije glazbe i Frenkiejevih oštrih versova, video uradak u realizaciji Nine Studia je na očekivanom nivou. Sjajna gluma aktera scenarija, zanimljiv tok zbivanja i šaroliki kadrovi, sve u simbiozi sa samom glazbom, dokazuju da FM Jam i te kako gori dobrim idejama. Veliki shout out i ljubav od Blackout ekipe!

Provjerite novo izdanje Rap Sessiona, ovog puta s Repomanom u glavnoj ulozi.

kset blackout

Phat KSET:

Uvijek smo naglašavali kako smo autentični hip-hop party, a jučer smo to i dokazali. Edo G nam je rekao kako su ovako završavali partyje jedino u Bostonu, a Zagreb je uz sve poteškoće dostojno proslavio Blackoutov 21. rođendan! Blackout, nadamo se još jednoj obljetnici! One love!

Slike sa slavlja Blackoutovog 21. rođendana pogledajte ovdje.

Jopa

Jopinjo se beko sa novim spotom za single Dal me čuješ! Sjajna produkcija i video, Jopa je unio srce u tekst. Shout out Kva3ch

phillie radio student

Provjerite slike od prošlog četvrtka s Mixtape Sessiona u čijoj je emisiji gostovao Phat Phillie. Galeriju slika pogledajte ovdje.