Blackout Top News

Pripremite uši na Rezidentovu novu traku Pterodaktilograf, čiju produkciju potpisuje Genu Morbid. Rap lingvista kakvog dugo nismo vidjeli ni čuli, roka te multi rime i puncheve kao iz šale. Ako mi ne vjerujete, provjerite o čemu se radi, a imate i lyricse u opisu da uspijete sve dvoznačne i troznačne igre riječi popratiti.

Provjerite i njegov novi intervju sa Hip Hop Vijesti!!

Share
Para Paradigma liked this post

Matej Dučkić poznatiji kao Suicidal izdao je novi promo singl pod nazivom “Ko si mi ti?”
Već dobro poznati zagrebački reper je na gore spomenutom singlu ugostio svog dugogodišnjeg prijatelja i poznatog izvođača Khana,koji na refrenu ovog energičnog i lirički britkog uratka odaje počast velikanima domaće hip hop scene.
Za produkciju same pjesme zaslužni su mladi producent Rolando Orlandi i Koolade,producent svjetskog glasa koji u svome bogatom rezimeu broji suradnje sa najvećim imenima svjetske i domaće urbane scene (Ghostface Killah,Masta Ace,Xzibit,Edo Maajka,Tram 11,El Bahattee..)
Suicidal će s Kooladeom nastaviti suradnju kroz cijeli nadolazeći materijal koji bi se na policama trebao naći početkom iduće godine u izdaju Dallas Recordsa.

Share
Suicidal, Matej Dučkić-Suicidal liked this post

Treći singl s materijala DJ Noki Nole predstavlja: Yugohop – svezak prvi koji, nadamo se, uskoro izlazi. Poslušajte Samo muzika na kojoj grupa Provincija baca rime preko Check the Technique beata. Za skrečeve je zaslužan Dirty Hairy.

Share

Screen-Shot-2016-06-16-at-13-19-27

Once again, Noisey are flying out to Fresh Island Festival to throw a big pool party on Tuesday 12th July where you and your friends can enjoy the sun, beautiful palm trees and beers.

Via noisey

Share

Rens je okupio MC-e iz cijelog Zagreba i okolice, i ujedinio ih u jedan bomba cypher! Predstavljamo “S.O.R. Cypher”, skraćenicu za Straight Outta Rokavela, na kojemu osim Rensa možete čuti i Suicidala,Krlju,Kileta,Dacha,Macolu i Khana!

Share
Robert Twiss liked this post

Fresh Island Festival Final Line Up!

The final line up for Fresh Island Festival 2016 is here. If you want to catch a live performance of Chris Brown, Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, DJ Premier and many more, head over to www.fresh-island.org to get your tickets. See you July 12th – 14th on the beautiful island of Pag!

Share

Krešo Bengalka na svome You Tube kanalu objavio je novu stvar pod nazivom ˝Pobjeda ˝. Krešo je svoje stvaralaštvo započeo unutar Kiše Metaka, nakon toga uslijedila je suradnja sa Žuvijem s kojim je i snimio zajednički album pod nazivom ˝Brokva˝, nakon toga uslijedio je novi ˝folder˝ Kiše metaka, a sada je na red došao i solo uradaka . Pjesma ˝Pobjeda˝ dobila je i vizualnu realizaciju ,a Krešo je i ovoga puta lirički sirov, baš onoliko koliko je i potrebno da dočara atmosferu. Za mix stvari zadužen je bio DJ Vrh, montažu je odradio Đole, a za snimanje bili su zaduženi Rino Barbir, Duje Kundić.

Share
Dino Popović, Vade Dvade, Šimun Dakić, Josip Gubo liked this post

Sinoć je Geralt iz Rivije napokon objavio svoj dugoočekivani EP pod nazivom Rawno iz Rivije na kojemu se nalazi osam tvrdih traka. Neki od gostiju na materijalu su: Žugi, Kali, Scriptor i dr. Poslušajte EP u potpunosti na linku iznad.

Share

phat phillie & suicidal

Večeras od 19h bacite uho na pretposljedni Blackout Rap Show prije odlaska na more i ljetnih odmora. Phat Phillie će u studiju Radija Student u svom domaćem bloku ugostiti ZG repere Suicidala, Pendreka i Burkyja, producenta Kooladea te goste is Beograda Smoke Mardeljana i Luću.

Tune In radiostudent.hr / 100.5FM

Share
Sara Dumas, Krunoslav Kac Jakopanec, Boris Jukanovic liked this post

gir koolade burky

Večeras u 19 sati na Radio Studentu možete u sklopu emisije Blackout Rap Show prmeijerno poslušati dvije nove trake. Jedna od njih je Geraltov, Burkyjev i Kooladeov prvi singl s albuma Od pješaka do rakete, čiji izlazak očekujemo uskoro, dok je druga pjesma suradnja zagrebačkih MC-ja Suicidala i Khana pod nazivom ‘Ko si mi ti?. U nastavku posta možete poslušati kratki preview singla s albuma Od pješaka do rakete.

suicidal khan

Share
Boris Jukanovic liked this post
Page 1 of 41512345...102030...Last »