Blackout Top News

Pogledajte odličan rap battle između Randoma i Bortija za Rap Skillz organiziranom u Donjem Miholjcu.

Share

blok blok

WHAT MORE CAN I SAY – WE TOP GRILLIN!

BLOK-BLOK! #13
Hip-Hop, Chicken & Beer!
Nedjelja 30/08 od 17-23h
Swanky Summer Garden, Ilica 50.

Klasična divlja horda DJ gostiju & extra tasty BBQ menu + potoci pive.
No EDM.

We keeps it real. We keeps it grilled.

Facebook event

Share

Watch the fan-made video of Jay Elec’s performance at this year’s Soundwave Festival in Tisno, Croatia. Video by Igor Mrkoci.

Share
Marijo Dolic liked this post

Screen Shot 2015-08-27 at 12.13.04 AM

Opty, inače član Knin Rap grupe, objavio je novi solo materijal. Ovog puta u obliku spota, prilično jednostavnog ali efikasnog. Pjesma “Viza Za Budućnost” daje vrlo tečni introspektivni pregled svih pitanja koje si mladi čovjek postavlja, a svojim zvukom daje osjećaj pravog Hip Hopa po uzoru na produkciju 50 centa, 1., 2. album. Fini flow, dobra tema i sve u svemu vrlo slušljiva traka od Kninskog predstavnika. Pogledajte i sami:

Share

Aftalyfe

Aftalyfe je objavio svoj prvi single s kojim najavljuje album Tetragramaton. Kao i u prvom dijelu Napona, drugi dio nastavlja s liričko impresivnim rokanjem u nedogled. Bar 4 Bar stil je nešto što Aftalyfe-u ide dobro, za što ima kapacitet i bit će zanimljivo vidjet što je pripremio sve na nadolazećem albumu. Produkciju svu sam radi, od instrumentala do texta, a u mixu, masteru i snimanju je u dugometražnoj šemi sa Macolom, ili ti Red Records studiom. Bacite uho na track!

Share

Dr. Ogin novi album, Lista čekanja, je vani. Poslušajte ga preko YouTube streama iznad, a ovdje ga možete preuzeti potpuno besplatno.

Share

ONYX Live @ Aquarius, Zagreb (11.9.)

Američki hardcore reperi, Onyx, dolaze u Zagreb 11.rujna, povodom svoje europske turneje #AgainstAllAuthorities! Zvučnu podršku u Aquariusu će pružiti naši domaći dečki 40 Industry i DJ Phat Phillie!

Online pretprodaja karata

Facebook event

Share
Basel Ajjour, Primož Gorenc, Krunoslav Jakopanec, Martin Pavletić Pavle, Roko Ražov, Emir Šaba, Borna Azenić, Davor Vesligaj, Tomica Blažic, Matej Radnic, Vlatka Balažić, Cugi Navara Lee Jampara, Dominik Peroš, Corde Angeles, Aldin Avdic, Maja Kovačić, Josip Gubo, Sani Sekula Maksumic liked this post

Metaxa & Odie - Reprodukcija 2

Prošle godine su DJ Oli Dobolli & Metaxa prvi put predstavili projekt imena Reprodukcija. Vremeplovom kroz najbolje od domaćeg Hip Hopa, su mixali pjesme s njihovim originalnim samplovima u jednu tečnu cjelinu. Domaća publika je tada sjajno popratila izlazak tejpa, uz opći dojam da je ovakav uradak ne samo užitak slušati, nego i edukacija domaćeg hopa upoznavajući slušatelje sa originalnim samplovima.

Nakon premijernog izdanja i ovo ljeto plovimo zvucima Reprodukcije, vol.2. Soundtrack za laganu vožnju starom cestom prema moru, za galebarenje po Jadranu ili guštanje doma, selektori DJ Odie i Metaxa biraju za vas najbolje od domaćeg rapa na terasi omiljenog hotela na Jadranu.

Pozdrav bratu Oliju negdje na brdima Meksika.

RIP DJ Bronson

Share
Filip Meštrović, Jere Matijević, Admir Mehmedović, Aldin Avdic, Odie Oliver Jurcec liked this post

Provjerite najnoviji video spot Tibora za pjesmu Jedan put za um s njegovog zadnjeg albuma s Flowdeepom pod nazivom Pacino.

Share
Antonio Puljić, Marco Marciano, Safet Wang Susić, Karlo Pezer, Fran Franjković, Jugo Ton, Josip Gubo liked this post

rnb confusion johann frank

Zagreb se je na nekoliko tjedana uspavao i sva je zabava preselila na obale mora. RNB Confusion kao jedan od najdugovječnijih zagrebačkih klupskih brandova najavljuje novu sezonu tulumarenja u Zagrebu sa svojim tradicionalnim “Back 2 The City” partyijem. “Back 2 The City” najveći je after summer tulum u gradu, te je kroz godine postao simbol otvaranja nove sezone izlazaka u gradu. Samo svježe i probrane r’n’b i hip hop hitove u eksluzivnom prostoru gradske kavane biraju DJ Zrna i DJ Sheko.

Slano more zamijenit ćemo Manduševcem, talijanski “ciao bella” u zagrebački “bok mala” te sve nepoznate face zamijenit ćemo onim poznatim. Mjesto radnje je kultno okupljalište puno generacija zagrepčana – gradska kavana koja je ovo proljeće zasjala u novom ruhu kao JOHANN FRANCK.

Facebook event

Share
Sara Koko Obadic, Admir Mehmedović liked this post
Page 1 of 36012345...102030...Last »