Blackout Top News

Spit i Jantar odmjerili su snage u zagrebačkom klubu Sax za Rap Skillz. Provjerite polusatni battle na YouTubeu iznad.

Share

Vule Košmar objavio je novi videspot za svoju traku Kasnim na sprovod. Za vizuale je zadužen bio Mislav Petek, dok je za instrumentalni dio priče zaslužan bio Dust.

Share

Grupa Krankšvester izbacila je spot za novi singl koji nosi naziv Zli kurac. Nakon hita Gaber, pogledajte vizuale za novu pjesmu na linku iznad.

Share

The Fresh Island Festival is starting today on the beautiful island of Pag, Croatia. Check out the video drops of the headliners and head over to www.fresh-island.org for all the info.

Share

40Industryjev DJ BeroZmay remixirao je Magellanovu traku pod nazivom Testament. Obradu u potpunosti preslušajte na linku iznad. Pura Medicina Vol. 1 očekujte uskoro!

Share

Fresh Island Festival founders Bizzo and Phat Phillie did an interview with two UK sites. Check out Phillie’s interview for The Voice and Bizzo’s for GRM Daily.
For more info on Fresh Island visit their web site.

Share

Nakon suradnje s Banetom iz Songkillersa s kojim je snimio odličnu kombinaciju soula i hip hopa i predstavio pozitivan singl imena ‘Nada’, zagrebački reper Suicidal sada nam donosi novu hip hop poslasticu, a ovaj put u suradnji s jednim od velikana hrvatske hip hop scene – Targetom!

‘Ne diraj’ je još jedan dokaz da hip hop u Hrvatskoj itekako živi, a ovaj singl svojim prizvukom neodoljivo podsjeća i izaziva nostalgiju za vremenom nošenja širokih hlača i slušalica u ušima uz žestoke rap stihove.

„„Ne diraj“ je zvukom onakva glazba na kakvoj sam odrastao i radi koje sam se i zaljubio u hip hop, a DJ Chill je svojim scratchevima dao još bolji „flava“ već odličnom Burkyevom instrumentalu. Stvar je nastala u suradnji s mojim velikim prijateljem i uzorom, velikanom hrvatske hip hop scene, Targetom iz kultne grupe Tram 11, koja je odigrala bitnu ulogu u stasanju mene kao izvođača. Ovakve pjesme u 2017. godini dokazuju da hip hop itekako živi i vjerujem da će u mnogima probuditi nostalgiju za vremenom širokih hlača i slušalica na ušima.“ (Suicidal)

Tekst su zajedno napisali Matej Dučkić Suicidal i Nenad Šimun, poznatiji kao Target iz legendarne hip hop grupe Tram 11. Uglazbio ju je Marko Milanović – Burky, za mix je zaslužan Matko Sašek Koolade, a za scratch Dinko Šimunović, poznatiji kao DJ Chill.

Share

Interview je tu!
Nakon odrađenog sessiona, Sirko je sjeo s nama i otkrio nam je nešto o sebi i svojim počecima, kako je zapravo nastao 136 Records te tko je došao na ideju za Feel The Sound projekt.
Detaljnije možete pogledati u videu.

Share

Mr. Spinoza nam donosi novi spot za svoju pjesmu pod nazivom Taši taši tanana. Produkciju pjesme potpisuje Grilla beatz, dok je za spot bio zadužen Phantography.

Share

Celebrate Independence Day (4th of July) on Hip-Hop/R&B beach party with “DJ Phat Phillie”!

Warm up starts at 14:00 w/ DJ Aki
& continues with the most popular croatian resident DJ when it comes to Hip-Hop/RNB music!

For more info head over to the Facebook event.

Share
Page 1 of 46712345...102030...Last »