Blackout Top News

Kvartovska supergrupa K.R.A.S.T. objavila je novi videospot za svoj zajednički singl pod nazivom Largo. Poslušajte kako su se na Kolakovom instrumentalu izredali Tibor, Jopa, Scriptor i ostali. Video je sniman pod redateljskom palicom Mislava Peteka.

Share

Hip-Hop večer u zagrebačkom klubu SAX! Ovoga puta dovodimo najmlade i najaktualnije zagrebacke izvodace koji ce nastupiti uz legendarnog Dantea. Uz njih nastupaju Marac i Sirko(136Records) pod organizacijom “FeelTheSound”. Ulaz je samo 20kn, a akcije pica pripremiti ce klub SAX!
Dođi i podrži hrvatsku hip hop scenu! Vidimo se!

Facebook event

Share

Zagrebački reperi Geralt iz Rivije i Tibor udružili su snage kako bi izbacili zajedničku traku pod nazivom Visoko. Produkcijski dio pjesme odradio je Burky, a sama stvar je snimljena kod Merule.

Share

Prije par dana Brc, kao jedan od članova supergrupe ABC, uploadao je na svojem YouTubeu i Facebooku dvije nikada-objavljene trake Himna i Tuuulluumm. Obje pjesme datiraju još iz “davne” 2003. godine. Trake možete poslušati preko streaming servisa na linkovima iznad i ispod.

Share

Prvi singl pod nazivom Nema u hipu hop s istoimenog albuma, koji bi uskoro trebao izaći, ugledao je svijetlo dana. Beat je odradio DaMental, dok su za produkciju zaslužni Stac i Sonny Picasso. Video je dijelo Nocturno Pro studija, a video je sniman tijekom Ganinog posjeta New Yorku prošle godine. Na albumu Nema u hipu hop naći će se respektabilni gosti kao što su General Woo, Saša Antić, Sova Animal, Kid Pex, Suicide, Denno Carvaglio i mnogi drugi, dok su neki od producenata D’Knock, Dust, DJ King, Bigg Knock itd.

Share

Matej Dučkić, poznatiji kao Suicidal, objavio je novi promo singl pod nazivom „Nada“ koji je nastao u suradnji sa Željkom Banićem Banetom iz Songkillersa.
„Nada“ je treći najavni singl s nadolazećeg albuma kojeg Suicidal, zagrebački reper i producent, priprema nakon duže glazbene pauze. Veliki doprinos pjesmi dao je i Bane, veliki umjetnik i čovjek čiji rad Suicidal prati od malih nogu. Suradnja s njim velika mu je čast, a za singl će uskoro predstaviti i spot! Spojivši soul i hip hop negativu su pretvorili u pozitivu i nastala je Nada – „potaknuta svim lošim mislima kojima nas u posljednje vrijeme “hrane” sa svih strana.“ (Matej Dučkić – Suicidal)
Pjesma se temelji se na introspektivnom i pozitivnom tekstu kojim se želi prenijeti poruka da uvijek postoje stvari kojima se svi trebaju veseliti i nadati, vjerovati u njih i slušati svoje srce, poručuje Suicidal.
Za tekst i glazbu su zaslužni Matej Dučkić i Željko Banić Bane, dok im se u glazbi pridružuje i Radovan Stepanov. Na aranžmanu je radio Matko Šašek – Koolade.

Share

Novi video uradak nam stiže iz Buntai radionice. Poslušajte najnoviju poslasticu za sve trappere pod nazivom Pater familias. Za produkciju same pjesme je bio zaslužan Deep$ix. Spot možete provjeriti na linku iznad.

Share

Iz Shamballe kolektiva nam stiže novi uradak. Ovoga puta se radi o remixu Noddy Chijeve trake Sarkofag u izvedbi Kriptonita, gurpa koju čine Noddy, Lefra i Suicide. Poslušajte finalni proizvod na linku iznad.

Share

Don Stoleon nam donosi novu traku koja nosi naziv Đaner. Pjesma će se naći na Stokinom nadolazećem albumu Stara škola kreka iz tame u svjetlo, čiji izlazak očekujemo uskoro. Za beat pjesme zaduženi su bili Brka i Goran Kovačić. 7-minutnu traku preslušajte preko YouTube streama iznad.

Share

Suicidal danas izbacuje treći singl sa svog nadolazećeg albuma. Riječ je o stvari koja je nastala kao produkt suradnje Suicidala i Baneta iz Songkilersa, a nosi naziv ” Nada” Radijska premjera dogodit će se danas 19:50 na 101-ci. Od sutra stvar će biti dostupna i za download na svim internet servisima. Večeras Suicidala možete čuti i u gostima kod Phat Phillia na Blackoutu emisiji.

Share
Page 1 of 45412345...102030...Last »