Blackout Top News

Stvar sa albuma “Teorija zavjere” Grge (Ebola), i kolaboracija dva prekaljena borca iz različitih zemalja koji govore istim jezikom, ujedno i video omaž za jednu od hrvatskih najkultnijih TV emisija “Noćna mora”.

Jopa gotovo filmskim spotom ulazi u novu godinu. Jasno je. Tematski je pjesma koja priliči Jopinom radu, u skladu s tim i melos, dok je ritam ovog puta moderniji. Aranžmanski je razradio pjesmu koja se postepeno diže do svog vrhunca na finalnom refrenu, dok flow ide sve žešće i žešće. Jopa ima svoj stil i ima ko će slušat! Spot je režirao Sven Čustović.

Polovicom 3. mjeseca, točnije 14.3. nam u zagrebački klub SAX stiže poznata američka reperica Gavlyn sa svojim producentom, DJ Hoppa-om. Smatra se da je ova talentirana reperica doživila slavu u prvom velikom valu internet rapa zapadne obale, ranih 2010-ih, uz bok Hopsinu, Kendrick Lamaru i TeamBackPack fenomenu. Ona je ostala konzistentna i aktivna u svom radu, a pritom totalno underground i indie, pa je nakon par godina izbivanja sa velike scene, ponovno ušla na velika vrata zahvaljujući albumu sa spomenutim DJ Hoppa-om i ponovno naredala miljune pregleda na svojim pjesmama. Hrabro, svojim radom i talentom je puno postigla, snimila vrhunski projekt i sada nam dolazi u Zagreb u sklopu europske turneje – očekujemo samo najbolje od nje! Za više info o samom koncertu, pratite službeni FB event.

Krenulo je glasanje za najbolje od domaćeg Hip Hopa u 2017. godini, tradicionalno u organizaciji Hip Hop Unityja. Za vaše glasove i čast se natječe u 8 kategorija: Najbolji album, najbolji DJ, najbolji event/festival, najbolja grupa, najbolji live act, najbolji MC, najbolji producent i najbolji spot. Ko zaslužuje po vama dobiti ove nagrade? Sjurite na Unity stranicu i odmah se bacite na glasanje!!

Šibenski rap sastav PTSP novim videom predstavlja single Nisam Impresioniran. U aukustičnoj izvedbi s gitarom (Tomislav Čičin Karlov) reperi Typical i Sintag pjevaju, odnosno repaju o tome kako nisu impresionirani ponašanjem i materijalizmom pojedinaca u njihovom okruženju.

SharP je izbacio novu stvar “Tko Smo Zaista” na kojoj repa preko instrumental “Ungodly” od Doppelgangaz-a.

Marac je izbacio video za street rap traku “Boom Back” koju je producirao Zaki.

Raport.TV predstavlja “New Year’s Special 3 (8 years later)”Crni Kriminale, Magellano, Suicidal, Tram 11 i Inkognito Popara katapultirati će vas u novu godinu rimama.

Jbn Igrach iz Zadra je izbacio video za novi singl “Tesoriero”, a uskoro će i album biti dostupan za download.

Lux je izbacio drugi singl s albuma “Veneno” pod imenom “Reda Radi”.

Page 1 of 47712345...102030...Last »