Blackout Top News

Outlook Festival is proud to present its full 2016 line-up, featuring Damian Marley, Andy C, Stormzy, Joey Bada$$, Noisia, Kano, Slum Village, Hiatus Kaiyote, Rejjie Snow, Goldie MBE, Jah Shaka, Roni Size & Krust present Full Cycle ft Dynamite MC, Benga and 300 more.

For more details head over to the official Outlook web site.

Share

Sjena je izvukao 4-minutni intervju iz, već davne, 2008. godine. Suicidal i Taco su gosti Blackout Rap Showa. Poslušajte kratki intervju na linku iznad.

Share

Ove godine će se održati drugi po redu Reunited festival. Riječ je o festivalu koji ujedinjuje sve elemente hip hopa u jedan zajednički događaj. Mjesto događaja je AKC Attack , a festival počinje 15. , a završava 17.rujna. Festival je zamišljen kao niz radionica i nastupa čiji točan raspored još nije objavljen .

Kako bi podržali ovaj događaj Pendrek i Bero Zmay su snimili stvar. Točnije, Bero je odradio muzičku pozadinu, a Pendrek je odradio verbalni dio bacanja rima. Stvar je dostupna za slušanje putem 40recordz  You Tube kanala.

Sve novosti vezane uz festiva možete pratiti putem Facebook stranice festivala.

Share
Zoran Vidović, Drugar Lugar liked this post

Novi session grupe ONI ugledao je svjetlo dana. Nakon onog zadarskog na red je došao Varaždinski session. Autor vješto stvorene muzičke pozadine je dakako KolAK47 koji radi većinu beatova za grupu. Za razliku od prošlog session, u kojem se samo pojavljuje Jantar , u ovom možemo vidjeti i ostatak grupe ONI, odnosno Kalia i Scriptora. Sam session traje nešto manje od četiri minute, a dostupan je za gledanje preko ONI You Tube kanala.

Share
Aleksandar Georgiev, Stjepan Mileković, Denis Kolak, Anna Ponudic, Roko Ražov, Iruj Ravils, Crni Kru, Fran Pernek liked this post

Zagrebački MC Jux odaje respect Zagrebu preko R. Kellyjevog hita Fiesta (Remix). Poslušajte Pozdrav iz ZG na linku iznad.

Share
Krunoslav Bilic liked this post

Fakin, Lucid i Razbu udružili su snage za traku Beton. Produkciju pjesme potpisuje Sko.

Share

Vule Košmar udružio je snage s Dino Beatzom za novu traku pod nazivom Tvoja sunčeva zraka. Ovo je također i najavni singl za nadolazeći zajednički projekt ovoga dvojca.

Share

IMG_20160818_001045

Phat Phillie:

“Tracklist for the night when i DJ’d for Beatnuts in ‪Belgrade.

Peace to the homies Psycho Les & Junkyard JuJu.”

Share
Krunoslav Kac Jakopanec liked this post

13938023_10154428671586081_6662945380704073467_o

Posljednji zagrebački koncert Marčela bio je u ožujku ove godine pred prepunom malom dvoranom Doma sportova gdje je prvi puta u Zagrebu predstavio novi prateći sastav Napeti Quintet. U sklopu proslave 40 godina kultnog kluba KSET-a koji je Marčelov omiljeni zagrebački koncertni prostor glazbeno umijeće jazzera iz Napetog Quinteta doći će do punog izražaja, u subotu, 08.10.

Cijena ulaznice iznosit će 55 kn u pretprodaji i 70 na ulazu, a karte možete nabaviti od 12.9. u KSET-u. Ulaz se otvara u 20h, a nastup počinje u 21h.

Facebook event

Share
Basel Ajjour liked this post

phat phillie

Phat Phillie nastupa večeras, 19. kolovoza, u Lokvi (pored Omiša) u beach baru Morska vila. U subotu, 20. kolovoza, Phillieja možete pronaći u Splitu u klubu Fabrique.

morska vila

fabrique

Share
Zvone Petrin, Nikola Cosic, Vule Košmar, Roko Ražov, Krunoslav Kac Jakopanec liked this post
Page 1 of 42212345...102030...Last »