Blackout Top News

frx

Club Moon:

Early Bird ulaznice po cijeni od samo 15kn u pretprodaji su još DANAS do ponoći. Od sutra, dakle od srijede 10.2. cijena je 25kn. Na ulazu 40kn. Ulaznice u pretprodaji preko Entrio sustava!
Info i rezervacije: 0913666678

Facebook event

Share
Safet Wang Susić liked this post

Pogledajte rap battle dva na dva između Jurasicka i Nastyja s jedna strane te Tzrea i Sultana s druge strane.

Share

Screen Shot 2016-02-07 at 3.25.53 PM

Nakon velike 2015. za domaći Hip Hop, kada se Trap ustoličio i Boom Bap probudio kao nikad u zadnjih 10 godina, vrlo će biti zanimljivo pratiti razvoj istih u 2016. godini. Počinjemo sa najzanimljivijim pjesmama u 1. mjesecu, od sada ću još malo oštriji biti sa kriterijima, kako bi se istakao što kvalitetniji materijal. Ako mislite da vaša glazba treba biti na našem blogu, šaljite na blackouthiphop@gmail.com, a za radijsku emisiju šaljite na blackoutrapshow@gmail.com. Nemojte se ustručavati! Mali smo team i nemožemo sve pratiti! Krenimo onda, kliknite continue reading.

Share
Dean Mačkić, Dimche Propuhovski, Marko Kobaltarko, Aleksandar Georgiev, Ozren Lapcevic, Ivan Ri, Patrik Lekaj, Vorda Beatzz Čovječe, Krunoslav Bilic, Barky Lajavi, Edo Kočila, Josipa Josipa, Tibor Kreč liked this post

geralt

„Hrabar nije onaj koji se ne boji. Hrabar je onaj tko se boji i ide naprijed.“

Album se otvara laganim, emocijanalno nabijenim tonovima klavira koji čine idealan soundtrack za život osobe koja je bila na dnu, osobe koja je odlučila da je dosta i da dolazi po svoje. Geraltov prvi vers na ovoj pjesmi je ujedno i jedini vers na albumu u kojem se otvorio i dozvolio nam da ga vidimo ranjivim, da čujemo samo dio stvari koje nosi na duši. Taj prvi, pomalo tužan, no veoma intiman ambijent me navukao da načulim uši i da počnem navijat za underdoga. Tekst te natjera na razmišljanje o vlastitoj okolini, stvarima i ljudima i da se zapitaš gdje se nalaziš. A onda preokret – buđenje. Onaj dio kada underdog kaže „dosta više“. Onaj dio kada shvati koliko je dobar, jak i bolji od ostalih. Onaj dio kada underdog pokaže svima tko je „lead, a tko je backvocal“. Banger samo takav. Instrumental Def Kluny-a za „Poput Slavoja Žižeka“ je defitivni favorit sa albuma. Geralt kroz razno razne usporedbe potvrđuje koliko je vješt wordplayer. Kroz dva lajna se može čuti i Geralt na autotune-u. Moram biti iskren i reći da mi je žao što je toga tako malo. Za razliku od jako puno autotune-ova koje sam čuo njegov zvuči dobro jer nije pretjeran, i nije kreveljenje.

Share
Nenad Nesh Bosanac, Neven Nemar Martinčević, Ivan Ri, Tannio Barrio, Malcolm Džahoox, Mislav Mislab liked this post

SAMO LJUBAV WEB COVER

Amnesia crew u suradnji sa Zagreb With Me prave 13.2. u Tvornici Kulture ogroman party za Valentinovo. DJ Indy i Rea u velikom pogonu selektiraju plesni mash up od kojeg cete plesati do jutra, dok će u malom pogonu “stiskavac” osigurati Pill Jackson i Blaw Blaw. Pretprodaja ulaznica je u Rock Star(Preradoviceva 26), a na ulazu cete moci kupiti ulaznicu za 30kn. Za ostale informacije posjetite službeni Facebook event.

Share
Ivan Ri liked this post

17 godišnjak iz Podsuseda radi odlične pjesme s obzirom na mladost i iskustvo, pa vam preporučujem da bacite uho na Dimi, Dimi. Poprilično je očito o čemu se pjesma radi. Ima fini beat, zapamtljiv refren i solidne versove.

Share

suicidal

Provjerite intervju sa zagrebačkim reperom Suicidalom za portal Glam.hr ovdje.

Share

TBF Live @ KSET, Zagreb (19. 2.)

Posebno nam je zadovoljstvo službeno započeti proslavu ovog okruglog rođendana uz splitski TBF. Budući da i sami imaju godina iza sebe, imali smo zadovoljstvo ugostiti ih mnogo puta. Koncert iz 2002. godine povodom 10 godina od njihovog prvog nastupa te njihov prvi unplugged koncert samo su neki koje bismo moglo izdvojiti, dok će se posjetitelji Brucošijade FER-a sjetiti barem jedne godine kada su imali priliku uskladiti toplomjere s njima.

Facebook event

Share

Momci teške kategorije grada Bjelovara, Phantom Raa, DJ Beat i Blackoutov urednik Soma Vukova, snimili su vizuale za tvrdi materijal koji je trenutno izbačen kao single. Special thanks and shoutout to Goran Smolec & Nikolina Fičko čija velika uloga u nastanku ovog videa je apsolutno nezamjenjiva.

Audio:
-produced by Dj Beat
-vokali i text: Phantom Raa & Soma Vukova
-audio snimka: 43 Familija Studio
-mix & master : Macola – Red Records Studio

Video:
-kamerman: DJ Beat
-montaža: Phantom Raa & Dj Beat
-tim iza kamere: Goran Smolec & Nikolina Fičko

Share
Tomislav Kurs Kursar, Vanja Piptiboo Brežni liked this post

phat-phillie-kultna-figura-hrvatskog-hip-hopa-106959-405x270-201507171015

Slušamo se večeras od 19h u još jednom odličnom izdanju Blackout emisije, only on Radio Student on 100.5 FM.

Share
Sale Che, Hondina Vetekovic, Шишовачки Брк, Davor Wolf Vesligaj, Neven Nemar Martinčević, Krunoslav Kac Jakopanec, Slavica Pilić liked this post
Page 1 of 39112345...102030...Last »