Blackout Top News

Kratki dio ovotjedne HRT-ove emisije Šlep Šou u kojoj je gostovao Kandžija, zajedno sa svojim glazbenim suradnicima i prijateljima. Epizodu u cjelosti možete pogledati ovdje.

Share
Srđan Ćuk liked this post

target

Provjerite novu Targetovu traku Tramway.

Share

hhu nagrade

Hip Hop Unity ove godine četvrti put dodjeljuje Hip Hop Unity Nagrade. Tko je bio najbolji odlučujete Vi, naša publika i čitatelji, a dodjeljujemo mi u Tvornici Kulture, 13.02.2015. Osim naših standardnih DJ-a Noleta i Katza, u pomoć smo pozvali grupe i MC-e koji su obilježili prošlu godinu, a na jednom mjestu ćete na dodjeli nagrada moći vidjeti: DPS, Dregermajstere, Fetbojse, High5, Krešo & Žuvi, KUKU$, ONI, Pendrek & Bolest + gosti iznenađenja! Tokom večeri biti će objavljeni dobitnici Hip Hip Unity Nagrada 2014 za kategorije: Album godine, MC godine, Grupa godine, DJ godine, Spot godine, Festival/event godine, Live nastup, Producent godine i Životno djelo. Za after je zadužen dobitnik nagrade za DJ-a godine tri godine za redom: DJ Chill! Sve što vam preostaje je kupiti karte i vidimo se u Tvornici Kulture 13.2.!

Facebook event

Share

1466258_10152653263321701_4792340101336527808_n

Poznata ekipa FM Jama dolazi u Čakovec napravit show u klubu Paladin, sve informacije o dogadaju i nabavi karata možete saznati na facebook eventu.

Share
Srđan Ćuk, Ivana Balić liked this post

edo g

One for the true hip hop heads calendar! Blackout’s 21st Anniversary is finally happening on Saturday, February 28th at KSET Zagreb in a coop with Phat KSET crew! Shouts to DJ Chill.
Performing live: EDO G x TERMANOLOGY x AKROBATIK x REKS

More info soon, only on blackouthiphop.com!
#ESTTour

Share
Tomek, Igor Mrkoci, Matija Feketija liked this post

Ink prica o albumu INK, Sinestetu, projektu PR9, novom albumu koji je u pripremi, buducim suradnjama, nastupima, portalu www.raport.tv, emisiji Kaj se kuha? i Sjena187 kanalu, a na kraju baca i old skul rimu…

Share

Share

riđi riđ

Nova traka člana Visoke petorke, Riđija Riđa, pod nazivom Tarantino. Uncle Denz na beatu.

Share

koolade

Bohemia presents episode 63 of our Lovelyfriday Podcast this time with producer Koolade from Zagreb, Croatia.

Check out the tracklist after the jump.

Share
Davor Vesligaj liked this post

DJ Shadow & Cut Chemist

Zagreb, 23. siječnja 2015. – DJ-i Phat Phillie i Cesar nastupit će kad predgrupa DJ Shadowu i Cut Chemistu na zagrebačkoj stanici velike “Renegades Of Rhythm” turneje u Tvornici kulture 9. veljače. DJ Cesar za ovu priliku sjest će u autu u Hannoveru i dovesti u Zagreb najfiniju selekciju vinila iz svoje godinama skupljane zbirke. Ovaj iskusni turntablist, čija je familija porijeklom iz Velike Gorice, godinama je radio u njemačkom uredu Def Jama i nastupao po brojnim europskim klubovima. Provjereno veliki fan DJ Shadowa i Cut Chemista udružit će za ovu priliku snage i vještine s Phat Philliejem, našim najistaknutijem hip hop aktivistom, DJ-em i radijskim urednikom koji je na sceni već više od dva desetljeća. Dakako, Phillie i Cesar odvrtit će “vinyl-only” set kao i Shadow i Chemist.

Facebook event

Share
Davor Vesligaj, Krunoslav Jakopanec liked this post
Page 1 of 32612345...102030...Last »