Blackout Top News

Nakon kratke pauze Stoka se vraća s novim stvari. Riječ je o stvari koja nosi naziv “Stara škola kreka iz tame u svijetlo”. Stvar je snimljena na poznatoj matrici sa stvari “Stara škola kreka”, a istu je aranžirao Goran Kovačić dok je snimanje, miks i mastering Stole prepustio u ruke Macoli.

Share
Milivoj Kain, Bruno Waronig, Marko Zizmond, Milan Golik, Dean Mačkić, Tike Myson, Stjepan Mileković, Prljavo Pseto, Filip Vidak, Ivan Janeković, Broi Čehaja, Lip Fi, Marina Njegovan, Imran Eren, Toni Vuksan-Ćusa, Matija Vetrovec, Kristijan Mesar, Petar Perun, Petar Đulabić, Danko Hunjek, Antonio Kafadar, Edin Ibrišević, Adebajroo Almir Bajramović, Kovač Benjamin, Julio Modrić, Drazen Dado Kantar, Mike Boogy Man, Miro Blažević, Edin Burmić, Dajan Dragic, Marijo Mršo, Igor Ivanović, Jurica Majstorovic, Bartul Bulić, Dusan Mijatovic, Kristian Jurakic, Enes Muratagić, Boris Jukanovic, Mario Marac Matic, Marko Mravunac, SaltandFlow, Adnan Subasic liked this post

Crazy Dogg iz grupe RTC udružio je snage s članom Realnih glava Niperom. Zajednički su izbacili traku pod nazivom Grad stihova te su pjesmu popratili i vizualima. Za spot je bio zaslužan sam Crazy Dogg. Spot pogledajte na linku iznad.

Share
Dean Mačkić, Tonka Simsova liked this post

Nakon vatrenog povratka, Rokavela opet s nama!
Još jača, vatrenija, žestoka i bolja!
Petak, 3.3., lokacija ista, Ritam Grada, Gajeva 2, party uz legendu nam bana Josipa Jelačića i njegovu sablju!
Kao i inače, najjače stvari rola naš rezident Dj Brc, a domaćin večeri je Khan!
Na mikrofonu smo pripremili puno mladih nada kao i uvijek, stoga nastupaju Suicidal, Farmacia, Direkt, Kile (024), Hoodie, Zvone i Kartel!
Pive domaće velike po 15kn, Rokavela koktel 25kn, boce po 400kn, butelje po 100kn, a ulaz APSOLUTNO FREE!
Vrata se otvaraju u 22h, vidimo se!!

Facebook event

Share
Dean Mačkić liked this post

˝Rezident je jedan sasvim normalan tip koji voli rješavati križaljke i mozgalice, čitati do kasno ujutro, crtati olovkom, slušati stare rock bendove, nerijetko posjećivati knjižnicu, ići sam u kino, uživati u samoći……ili je to ono što me danas čini nenormalnim? Uglavnom, to je Rezident, stanovnik ove jedinstvene točke u vremenu i prostoru. Možda je Rezident u nekom drugom svemiru vrtlar, ili strastveni šizofreni obožavatelj Norme Jean, ili pripiti jazzer sa saksofonom u zadimljenom zabačenom baru koji se nalazi nedaleko od Tullahome u američkoj saveznoj državi Tennessee, no ovdje i sada je reper,˝ to su riječi kojima Rezident opisuje sam sebe u jednom od intervjua.

Iako je reper koji ne forsira biti primjećen, marljivo radi na popunjavanju svog opusa i uvijek ima nešto novo za vjerne glave koje ga prate. Ovoga puta izbacio je pjesmu koja se zove ˝Košnica˝, a čitavu produkciju iste odradio je Genu Morbid. Stvar je dostupna i za preslušavanje putem Rezidentovog YouTube kanala.

Share
Dean Mačkić, Tonka Simsova liked this post

Ovog petka, 24.2. se u Podmornici (Katran) odvija FAT GOLD party, na kojem možete čuti najsvježije zvukove Hip Hopa, Grime-a, Trap-a i UK Bass glazbe. Standardna postava su DJ-i iz BLAW:BLAW kolektiva, DJ Yesh i majstor ceremonije će biti Tone Tuoro. Cijena karte iznosi 25kn prije 01:00, te 35kn nakon 1h. FB EVENT.

Nagradna igra:

Pošaljite na blackouthiphop@gmail.com mail sa subjectom: Fat Gold nagradna i napišite u mail-u svoje ime i prezime. Time ulazite u nagradnu igru i sretnog dobitnika izvlačimo u petak (24.2.) u 15:00 nasumnično pomoću stranice www.random.org.

Share
Zembo Latifa liked this post

Last Saturday Jurassic 5’s DJ Nu-Mark came to Zagreb (Croatia) to spin some hot joints. Check out the official photo gallery via Facebook.
Photos by Dora Šarić

Share
Petar Perun liked this post

Postoji li reper sa boljim imenom? EDGAR. ALLAN. YO!!!! Poslušajte ovog svježeg MC-a iz Beograda i njegov novi single Niko Kao Ja s kojim najavljuje EP Mony Pajton. Svu produkciju za ovaj projekt odraditi će domaći producent Shporky Pork sa Raba, a post-produkciju zagrebački Tone Tuoro. Ovim singlom se da naslutiti da se radi o iznimno jazzy i groovy boom bapu, na što se Edgar kelji kao muha na drek. U dobrom smislu. Muhe vole drek i idu jedno s drugim, ok? Poslušajte ovu traku i uvjerite se da niko nikad nije proklet kao Edgar.

Share
Butorac Petar, Skoveche Choveche, Dean Mačkić, Tomicic Anna, Bojan Vidović, Martin Müller, Vuk Stojadinov, Ante Vuković liked this post

Noddy Chizzle from da Rijeka izbacio je novu traku na engleskom. Remix je to poznatog High Focus-ovog Crazy Tripsa. Stavio je svoj spin na nešto što sam voli, poslušajte mladog dreadlock MC-a i safe trippin’ y’all!

Share
Dean Mačkić liked this post

Provjerite kako je bilo prošlog četvrtka u zagrebačkom Swankyju na memorialu za J Dillu. Slike prolistajte ovdje.
Foto: Don Tom aka Tomislav Bilić

Share
Dajan Dragic, Petar Perun, Aldin Avdic, Simon Crpic liked this post

Dok smo u iščekivanju novog Gamacid albuma, AC3PO je odlučio iz svoje tajne arhive iščupati stvar s Bajalecom i iznenaditi naše uši svojom neobjavljenom bengalicom. Stvar nosi naziv “Cherry hood” , a tema iste je kvart. Što su Bajalec i Želko rekli o svom kvartu te kako zvuči priča o Trešnjevci u Tripijevom aranžmanu sada možete i čuti.

Share
Dean Mačkić liked this post
Page 1 of 44812345...102030...Last »