Blackout Top News

Kao što smo i najavili, ove subote Posh Fantasy Bar ugostiti će DJ JAYCEEOH-a iz New Yorka, tour DJ-a Wiz Khalife i ovogodišnjeg pobjednika McDonaldsovog 2011 National Flavor Battle Finals. Uz njega na gramofonima će biti i DJ Bizzo Bodega. Ulaz u Posh je besplatan.
Više o JAYCEEOH-u saznajte u nastavku posta, gdje možete pogledati i nekoliko snimki njegovih nastupa.

DJ JayCeeOh (Jacob Osher) je trenutno jedan od najperspektivnijih mladih DJa u USA čije ime kao garancija puni klubove New Yorka, Los Angelesa, Miamia i Las Vegasa.

Rodom iz Pittsburgha, JayCeeOh je odrastao u Los Angelesu da bi zatim preselio u Boston pa u New York gdje živi i danas. Kao priznati “Turntablist” svirao je uz bok sa mogim legendarnim i trenutno popularnim DJ-ima kao što su A-Trak (Duck Sauce), DJ Revolution, DJ Craze, DJ Premier, DJ Whoo Kid..

Ovogodišni je pobjednik McDonaldsovog “2011 National Flavor Battle Finals” prestižnog natjecanja za mlade DJ-e gdje je porazio stotine prijavljenih sudionika iz cijele Amerike i osvojio 1. mjesto. Njegovi ubojito plesni mixevi i nastupi sadrže savršenu kombinaciju hip-hopa, electra, rocka, popa, funka, soula, reggaea i housea, što mu je donijelo i internacionalnu popularnost pa je česti gost diskoteka i festivala od Brazila, Jamaice pa sve do Japana i Kine. Na njegovoj trećoj evropskoj turneji DJ JayCeeOh će osim Zagreba posjetiti Amsterdam, London, Stockholm, Oslo, Gothenberg i Paris.

Njegovi mixtapeovi su u prodavani u 300.000 primjeraka i osnivač je projekta “Super 7” gdje svira i izdaje mixeve sa vrhunskim Turntablist DJ-ima.

Na svojim projektima suradjivao je sa svjetskom hip-hop elitom (Talib Kweli, J-Dilla, KRS-one, Little Brother, Sean Price i Pete Rock) i gostovao u reklamnim kampanjama za Burton, Nike, McDonalds, Red Bull, Adidas, Oakley, Warner Bros Records, Playboy i Pumu.

Kada ne gostuje po svijetu JayCeeOh je jedan od glavnih Tour DJ-a za trenutno najpopularnijeg mladog američkog reppera Wiz Khalifa-u, kojeg već sad proglašavaju novim Snoop Dogg-om, poznatim osim po singlovima koji zauzimaju vrhove top lista, i kao dečka popularnog modela Amber Rose.

DJ JayCeeOh Nagrade:

1st Place: 2011 National McDonalds Flavor Battle Finals
1st Place: Turntablist of the Year (2006) M.I.C. Awards
1st Place: Turntablist of the Year (2007) M.I.C. Awards
2nd Place: 2006 DMC US FINALS Team Competition
3rd Place: 2006 DMC US SUPREMACY Battle

Powered by JAMESON IRISH WHISKEY.Comments are closed.


0