Blackout Top News

Nakon što Vas je snijeg u prosincu spriječio da obučete štiklice i pohitate na R’n’B EXCLUSIVE , odlučili smo ponoviti posebno izdanje večeri R’n’B EXCLUSIVE “Single Ladies Night”. U petak 28.01.2011. pozivamo Vas da dođete i razvalite podij Terminala.

Poznati Girl Power osjetit će se na Terminalu cijelu noć. Pripremljen je podij, ulaštene čase a ono što će sijati je snaga riječkih komada za koje se isplati pripremiti najjači tulum u gradu. Još jedno posebno izdanje R’n’B EXCLUSIVE party-a “Single Ladies Night”. U petak 28.01.2011. pozivamo sve slobodne djevojke da se pridruže zabavi i obore promatrače s nogu.

Svaka djevojka na ulazu dobiva WELCOME COCKTAIL koji je uvod u ovu posebnu večer. Miljenik slovenske publike DJ K’pow iz Ljubljane i DJ Jericho (Ri- Balance Crew) pripremili su set svježih blackmusic hitova te poseban set rnb dive Beyonce, kojoj posvećujemo ovu večer.

Večer će uveličati Ballantines i njihove hostese koje će Vas natjerati da ispijate “Ballantines promo pack” 2x Ballantines + Cola po cijeni od 39kn.

★HAPPY HOUR: u trajanju 22:00h do 00:00h, kada ćete za svaku kupljeno piće 0,03 ili pivo dobiti još jedno piće GRATIS. Cijena ulaznice 25kn u koje je uključena KONZUMACIJA od 15kn. (Za vrijeme Happy Hour-a konzumacija ne vrijedi)Comments are closed.


0