Blackout Top News

Trapped with DJ Pfund 500 @ Lemon, Zagreb (27.11.)

DJ PFUND 500 etablirani je švicarski DJ sa internacionalnom karijerom i svirkama u prestižnim klubovima diljem Europe. Švicarski clubberi zovu ga kraljem TRAP zvuka, a gostovanje u klubu Lemon na Blackout BASEment Flooru biti će mu treće hrvatsko gostovanje. Ove godine DJ PFUND 500 nastupio je na internacionalnom Fresh Island Festivalu na plaži Zrće uz bok Snoop Dogga, A$AP Rockyija, Iggy Azelie i dr., a ovo je video koji je obilježio njegov nastup:

Za sve poklonike novog zaraznog sound-a, TRAP, koji je već poharao sve muzičke metropole, ovo će biti gostovanje koje nikako ne smijete propustiti. DJ PFUND će u srijedu 27. studenog nastupiti na Blackout & RNB Confusion rezidenciji u klubu Lemon, i to na THE BASEment Floor-u u donjem klubu. Na RNB Confusion HOT LEMONade floor-u zabavljat će vas dj-i Em Bee i Sheko.

Ova dva zagrebačka crew-a najavljuju i mjesečni program “Croatian Hip Hop Retrospective” posvećen hrvatskom hip hop-u, a prvi potvrđeni datum kada ćemo svi zaplesati na Tram 11, Bolesnu braću, Nereda & Stoku, El Bahateeija, Elemental i dr. je srijeda 11. prosinca (The BASEment floor).

Kao Warm Up za ono što slijedi poslušajte zadnji Pfundov mixtape.Comments are closed.


0