Blackout Top News

Večeras od 21 h: Baloo Beach Club Vodice – DJ Phat Phillie VS Saša Maček!
Informacije i rezervacije na 098 391 051!

U nastavku posta pročitajte više o Phat Phillievim nastupima u kolovozu.

Ljetna sezona do kraja srpnja je bila izuzetno radna za Phat Phillieja jednog od naših najistaknutijih DJ-a i promotera, a i rezervirani datumi za kolovoz i jesen govore da će se taj trend nastaviti.

U petak, 3. kolovoza Phillie nastupa u vodičkom klubu Baloo u kombinaciji sa bubnjarom Sašom Mačekom. Već sljedeći dan stat će za pult Yachting Bara u Zadru. Sredinom kolovoza prvo će svirati u hvarskoj Venerandi, da bi se 16.8. zaputio na jedan od najvećih europskih hip hop festivala – češki Hip Hop Kemp (čiji headlineri su Mos Def i Dilated Peoples). Na festivalu će sa Kooladeom izvesti set sa Koolade Beats Rocky albuma.

Dva dana kasnije (18.8.) na Splitskoj rivi Phat Phillie zagrijat će atmosferu pred nastup globalnog fenomena, dua 2Cellos u jednom od zasigurno najvećih glazbenih događaja ovog ljeta na Jadranu. Sezonu će finiširati 24. kolovoza zajedničkim nastupom sa Sašom Mačekom na varaždinskom Špancirfestu.

Za jesen su zasad planirani nastupi u klubu Groove (14.9., kada kreće druga sezona partyja Phat Fridays), frankfurtskom Cocoonu 22. rujna te dortmundskom Planu B 12. listopada. Uz DJ nastupe Phillie se vraća i na Radio808 gdje uređuje i vodi emisije utorkom (Blackout) i petkom (Phat Fridays).

Kad se planovima za kraj ljeta i jesen dodaju uspješni prošli mjeseci (nastupi u opatijskom Colosseumu, Baloou, Jungleu te organizacija prvog izdanja velikog internacionalnog Fresh Island Festivala na Pagu) Phat Phillie ulazi jako visoko na popis naših najzaposlenijih i najtraženijih DJ-a ovog ljeta.Comments are closed.


0