Blackout Top News

Početkom nove godine vrijeme je da se osvrnemo na staru i zajedno pregledamo što se sve na hrvatskoj hip hop sceni događalo. Vrijeme je za Hip Hop Unity Nagrade!

Službeno glasanje je otpočelo. Dok se glasovi skupljaju i pobjednici formiraju, mi vas pozivamo na svečanu ceremoniju dodjele Hip Hop Unity Nagrada 2016. koja će se održati u zagrebačkom klubu Sax, datuma 25.02.2017.

Ove godine ceremoniju će uveličati razni gosti. Kao warm up set očekujte grime vs rap DJ battle u režiji DJ Rofellos-a i DJ Oliver-a. Nakon njih vas na stage-u Saxa očekuju tvrdi zvukovi raznolikih MC-a iz grupa K.R.A.S.T., Dekadenti, Farmacia i Implied Complex te Žaegulj ZIM. Za afterparty zadužen je također DJ Oliver koji će vas zabavljati do ranih jutarnjih sati. Između nastupa naših gostiju, uredništvo Hip Hop Unitya proglasit će pobjednike te im uručiti HHU kipiće kao zaslužene nagrade.

Hip Hop Unity organizacija poziva vas da nam se stoga pridružite u Saxu na svečanoj dodjeli za najbolje od hrvatskog hip hop-a u 2016. godini.

Čestitajte svojim pobjednicima uživo, zabavite se i uživajte s nama!

Više informacija o samome eventu saznajte preko Facebooka. Također možete i dalje glasati za svoje favorite iz 2016. ovdje.  1. […] Unity kipići se polako završavaju, svoje prijedloge boje možete baciti na Hip Hop Unity FB / IG! A danas je također zadnji dan glasanja tako da ispunite svoju hip hopersku dužnost na http://www.hhunity.org. Tko će dobiti statue saznajte za tjedan dana u Saxu. […]

  2. […] Blackouthiphop.com dijeli dvaput po jedan upad za subotnji spektakl u zagrebačkom klubu Sax. Sve što trebate napraviti je poslati svoje ime i prezime na blackouthiphop@gmail.com, a random.org bira dva najsretnija dobitnika te ih nagrađuje jednim upadom za Hip Hop Unity nagrade. Više o samom eventu možete saznati ovdje. […]


0