Blackout Top News

Dva datuma, dva kluba, dva izvođača, JEDNA IDEJA – zapaliti atmosferu najboljim koncertima u regiji! Nekoliko mjeseci nakon izdavanja posljednjeg albuma, Edo Maajka i Bolesna Braća odlučili su uživo, na zagrebačkom tlu, pokazati zbog čega su toliko obožavani. Najdraži Bolesnici i najbolji MC na Balkanu definitivno imaju razloga da ove godine slave, kao što kaže veliki Edin hit sa zadnjeg albuma Spomen Ploča. Oba izvođača imaju odličan materijal, nastupaju s bendom i žele obići cijelu Hrvatsku.

Prvi dan desetog mjeseca u klubu Boogaloo rezerviran je za nastup Ede Maajke i benda. Svima koji su navikli na njegove MC/DJ setove, ovakva će postava možda biti neobična ali ipak logičan slijed ako uzmemo u obzir Edin glazbeni senzibilitet i potrebu da sa svakim novim albumom ide korak dalje. Album Spomen ploča (Menart) je izazvala komešanje u redovima Edinih obožavatelja – kritika ga je nahvalila, a ekipa ga slijedi. Cijeli taj pozitivni metež izazvao je veliki interes za solo koncertom u Zagrebu, gdje će sve biti postavljeno na svoje mjesto kako bi Edina vjerna publika slavila s njim. Najavnim singlom novog albuma, Ove godine, Edo je oduševio hrvatski radijski eter. Pjesma je već nekoliko tjedana u samom vrhu glazbene ljestvice Otvorenog radija, a dohvatila je i prva mjesta glazbenih top ljestvica širom Hrvatske. Potvrdu izuzetnog uspjeha donijela je i premijera TV spota za pjesmu Ove godine, za čiju je režiju bio zadužen Radoslav Jovanov Gonzo. Spot je zasjeo na prvo mjesto MTV-eve Domaćice, a kao snažan konkurent ušao je na listu Najboljih lokalnih spotova iz regije Adria! Uz sve ove uspjehe koji se nižu iz dana u dan, Edo Maajka ipak najviše želi da publika shvati njegovu poruku: „Ove godine slavim jer sam sebe našo, ove godine slavim nemoj pitat zašto, nego slavi sa mnom, to je prvi korak sjeti se kolko je život dobar….“

Samo dva tjedna nakon Edinog koncerta, Aquarius će razvaliti dečki koji stvaraju „bolesnu mjuzu“, a nikako da ozdrave. Looka i Borna, Lovačke priče, Telefon faki…Sve su to razlozi zbog kojih njihovi spotovi na youtubeu imaju više stotina tisuća klikova! Doktori su im prepisali lijekove, a oni se nisu pridržavali uputa. Nadamo se da će tako ostati još dugo jer sve dok Bolesna Braća budu skupa, publika će imati neiscrpan izvor zabavnih tekstova i odlični beatova. Po svoju dozu njihovog ludila obavezno dođite u petak, 15.10.2010. Datum nije izabran slučajno, ipak je petak u Aquariusu poznat svim pobornicima Blackouta, a takvih je mnogo. Zato će to biti veliki party za sve one koji su godinama vjerno hodočastili na Blackout. Bizzo Bodega, Baby Dooks, Phat Phillie…sve je to ekipa koju dobro znate i zato ne propustite „tulumčinu“. Oni koji su markirali slušanje njihovog zadnjeg albuma „Veliki umovi 21. stoljeća“, imaju domaću zadaću: preslušati Stari repper, Mali majmun čita, Utjeha kod Đurđe, Polikita ft Edo Maajka i sve ostale pjesme s albuma koje će vas prije svega – dobro zagrijati.

Vremenska prognoza za jesen najavljuje kišovito i hladno vrijeme, osim u Boogaloo 1.10. i u Aquariusu 15.10., zato ovaj put nemojte markirati.

Informacije o prodaji ulaznica i ostale zanimljivosti bit će poznate uskoro.

Via MTV.  1. […] informacija o pretprodaji karata za ovaj koncert, ali isto tako i za koncert Ede Maajke 1.10. u Boogaloou, potražite u nastavku […]


0