Blackout Top News

Uskoro će se u prodaji pojaviti svojevrstan best of album najcjenjenijeg hip hopera na Balkanu, Ede Maajke pod nazivom “Spomen ploča”.

Na albumu će se naći najpoznatije pjesme/hitovi Ede Maajke ali u novim aranžmanima i produkciji i po prvi put odsvirane s bendom koji je Edo okupio pa ih slobodno možemo predstaviti kao sasvim nove pjesme!

„Pjesma ‘Ležaj od suza’ je jedno od najboljih djela domaće diskografije ikada, taj loop je jednostavno zarazan i htio sam se poigrati malo s tim. Budući da je ‘Ležaj od suza’ jedna jako tužna iskrena pjesma, napravio sam jednu jako optimističnu iskrenu pjesmu, pjesmu koja će biti tu i dizati me na isti način na koji je radila ‘No sikiriki’. Nadam se da će se i drugi naći u njoj. Hvala još jednom Josipi i ekipi iz Croatia records-a na dopuštenjima – kaže Edo.

Novi Edin album nazvan ‘Spomen ploča’ izlazi uoći koncerta u Aquarius klubu koja je zakazan za 18.6.
Na pitanje kakav je novi album, Edo kaže: “To je taj zvuk to sam ja – novi aranžmani, prepoznatljivi dijelovi s novim zaraznim bass dionicama. Ovaj best off radim da bi zaokružio nekako zadnja 4 albuma i svoje dosadašnje djelovanje na sceni. Također se vraćam svirkama s bendom, što ne znači da ću prestati raditi u dj varijanti jer volim oboje… Također je ovo i uvod u novi materijal koji se nadam završiti što prije i koji će imati ovakav sound kakav smo uspjeli stvoriti na Spomen ploči“ – pojašnjava Edo i dodaje: „Luka Zuzić je odradio nevjerojatan posao sa brass dijelovima, pogodio je točno ono što sam htio i o čemu smo razgovarali prije samog rada na ploči. Imamo i par novih stvari za širu javnost, a to su dvije pjesme sa materijala Trnokop koji je trebao biti vani prošle godine. Morali smo ih malo smekšati da bi se uklopile u ostatak albuma.“

Via MTV.

Premijera singla Ove godine kojim se najavljuje album Spomen ploča bila je noćas na Otvorenom radiju, no moći ćete je slušati cijeli tjedan kao Single of the week na istoj radio postaji.  1. […] Prvi singl s Edinog Best Of albuma naziva Spomen Ploča. […]

  2. […] pjesme s Edinog prvog albuma koju možete pronaći na njegovom novom izdanju Spomen Ploča, u svim CD […]


0