Blackout Top News

Prije koncerta (01.10. Boogaloo) kojim se oprašta sa zagrebačkom publikom u ovoj godini, pripala mu je još jedna potvrda da u rukama ima album koji će se pamtiti; Radio 101 će ugostiti u poznatoj Plavoj sobi gdje će Edo & bend otvoriti sezonu live svirki. Za još bolje zagrijavanje u hrvatski eter lansiran je i najnoviji singl „Fotelja“.

Prvi singl sa Spomen Ploče, Ove godine, vrlo je brzo dospio na prva mjesta radijskih ljestvica a drugi singl, koji upravo kreće u pohod na hrvatski radijski eter je pjesma Fotelja.

Pjesme Fotelja i Tata mama dvije su pjesme s materijala Trnokop koji nažalost nikad nije vidio svjetlo dana. Taj je projekt Edo radio s Damirom Avdićem, Kurtom – koji je basist i u sadašnjoj postavi benda te Bumbarom – definitivno najtalentiranijim bubnjarem iz BiH. Trnokop je sadržavao 12 pjesama, a Fotelja i Tata mama neke su od njih. Avdić je zaslužan za glazbu, dodano je malo brassa i dobivena je sadašnja verzija Fotelje. S obzirom na temu pjesme, vjerujemo da ćete se sloziti s nama kad kažemo za nju da je bezvremenska.

Uskoro očekujte i spot!

Dok slušate najnoviji singl, pripremite se i za live svirku na Radiju 101 koja će se održati 30. rujna s početkom u 20 sati! Bit će to savršena prilika za zagrijavanje i nabrijavanje na ono što slijedi samo dan poslije. Edo će s bendom u Plavoj sobi Radija 101 odsvirati svoje najpoznatije hitove kojima će napraviti najbolji uvod u veliki zagrebački koncert. Ovim koncertom otvara se sezona svirki u Plavoj sobi Radija 101 a zašto je baš Edo izabran da otvori sezonu saznajte u četvrtak na Radiju 101 i u petak na nezaboravnom koncertu u Boogaloo-u.

Fotelju poslušajte u nastavku posta.

Via HHU.  1. […] Djelić atmosfere s Edinog koncerta održanog prošlog tjedna u punom Boogaloou. Reportažu i galeriju fotografija s koncerta provjerite ovdje, a u nastavku posta pogledajte Edin nastup u Plavoj Sobi Radija 101. […]


0