Blackout Top News

Ove godine će se party održati 21. siječnja u zagrebačkom klubu Aquarius te će se time četvrti put zaredom dati prilika mladim, a i već afirmiranim repericama, pjevačicama, plesačicama, graffitericama i DJ-icama da pokažu što vole, čime se bave te predstave svoj rad i trud široj publici.

Osim reperica i pjevačica (Miss Killah, Coco Queen, Nina Davis, Fani, Double A, Tasha, Teena Flow, Ana The, Fam Dada, Nany, Prvata Dama, Dusty, Leah, Sister), nastupit će i mnoge plesne skupine (Unit-X, Ladies Pon Style, Don Kolarek, Hip Hop House, Ritam Ulice, Hot It Up Krew, Alkaida), cijelu noć za gramofonima bit će DJ-ica Sense, za graffite će zadužene biti Medarda Pack i Anchy, a održat će se plesni battle te Hip Hop Hype/Waacking radionica koju će voditi Tina Duran iz Unit-X ekipe.

Sve djevojke koje se žele okušati u plesnom battle-u 1vs1 i MC battle-u 1vs1 te tako osvojiti vrijedne nagrade, mogu se prijaviti tako da na e-mail adresu femme.attack@gmail.com pošalju svoje podatke (ime, prezime i broj mobitela).

Kao i svake godine, pa tako i u sklopu Femme Attacka 2011., održat će se plesna radionica Hip Hop Hype i Waacking. Radionicu će voditi Tina Duran (Unit-X). Cijena radionice ove godine iznosi samo 50 kuna. Svi zainteresirani mogu se prijaviti tako da pošalju svoje podatke (ime i prezime te broj mobitela) na femme.attack@gmail.com. Radionica će se održati na dan partyja, 21. siječnja, od 18-20h u klubu Aquarius.

U sklopu Femme Attacka 2011. izvođačicama smo priredili pravu poslasticu. Naime, djevojka koja se svojim nastupom posebno iskaže dobit će priliku usko surađivati s Diyalom (www.diyala.org) kao izvršnom producenticom te će uz njenu pomoć snimiti pravi hit singl u Andrei Music Studiu (www.andreimusic.com)!

Mjesto događanja zagrebački je klub Aquarius, datum je 21. siječanj 2011., program počinje točno u 22 sata te upad iznosi 40kn.  1. […] 3 x 2 karte za Femme Attack, koji će se ovog petka održati u zagrebačkom klubu Aquarius. Troje najbržih koji se jave na […]


0