Blackout Top News

Ovogodišnji Ferragosto JAM, četvrti Piknik po redu održati će se od 05.-07. kolovoza na Orahovačkom jezeru, Orahovica. Ove godine očekuju Vas dvije bine: Piknik Stage i DJ MashUp Stage. Od izvođača za sad su najavljeni: Đubrivo, Krankšvester, Beetantone, Čovek bez Sluha, Ajs Nigrutin i Timbe, S.A.R.S., Six Pack, Elemental te dj’s Smeđi Šećer, Dirty Hairy, Distinctive, Risbo XL, D’Noizz i 10 bendova koji su izabrani na demo natječaju na koji se prijavilo 70tak izvođača iz cijele regije: Mardraum, Ignor, Fil Tilen, Milost, The Loonatics, Progress, RHS Coolektiv, Portman, Uthovar & K.L.U.B.
Cijena festivalske karte je 75kn u pretprodaji, 90kn na dan, a cijena jednodnevne karte će biti stalno 60kn. Karte kreću u prodaju 06.06. preko Eventima i mogu se kupiti u svim Eventimovim podružnicama diljem Hrvatske ili se naručiti preko neta.
Na DJ MashUp Stage na kojeg je ulaz BESPLATNA će Vas konstantno zabavljati dj’s Smeđi Šećer, Dirty Hairy, Distinctive, Risbo XL, D’Noizz, plesna skupna Funkee Sapiens i RHS Coolektiv i mc Toxz.Comments are closed.


0