Blackout Top News

Nakon 11 koncerata po cijeloj Hrvatskoj (Zagreb, Rijeka, Osijek, Koprivnica i Split) te pažljivo odgledanih 29 izvođača, žiri Minivala i glasovi publike konačno su donijeli odluku i odlučili o pobjedniku Minivala 04.

Između rock, hip hopa i electra, ove je godine dosad „gitaristički“ Minival pomeo hip hop i „izbacio“ ovogodišnjeg pobjednika – Fil Tilena iz Bjelovara.

“Pobjeda na najboljem hrvatskom demo festivalu mnogo mi znači! Konkurencija nije bila nimalo laka i drago mi je što je hip-hop ove godine osvojio prvo mjesto. Priznajem, pobjedu sam potajno očekivao i uspio sam u svom naumu. Nagrada je genijalna i Minival je zaista odlična prilika za sve mlade i neafirmirane glazbenike. Zahvaljujem se svima koji su vjerovali i glasali za mene, čestitam i pozdravljam sve koji su sudjelovali!” – izjavio je Fil Tilen o svojoj pobjedi.

Slaven Berić aka Fil Tilen, rođen 12.06.1988, glazbenu karijeru započeo 2001. Fil Tilen kombinaira rap s funkom, i primjesama ska i r’n’b zvuka, te u novije vrijeme s elektronskom glazbom, a čuje se tu i d’n’b’, dubstep, house… Poznat je po brzim rapovima (420. hr. riječi min. – 9 riječi u sec.)

Bivši član RHS Coolektiva i grupe Revolt. S RHS-om je posljednjih godina odradio dvjestotinjak gaža uz band/dj-a i potpisao ugovor s Aquarius Music Publishingom. Dijelio je binu sa T.B.F.-om, Edom Maajkom, Elementalom, Conectom, Kandžijom, Targetom, Generalom Woom, St!llnesom, Marchelom, Frenkiejem, Songkillersima….

Dio Fil Tilenova nastupa na Minivalu pogledajte u nastavku posta. Čestitamo!Comments are closed.


0