Blackout Top News

„FLY HIGH“ KOLEKTIV VAM PREDSTAVLJA…

„FLY HIGH Summertime Ep“ iliti 9 ljetnih pjesmuljaka i hitića što novih, što već svima dobro poznatih, na jednome mjetu, uz koje ćete dodatno zagrijati ovo već ionako vruće ljeto a možda kojim slučajem slučajno i zbarit kaj, ako Vam se baš zadesi… (nama je!)

U svakom slučaju, Ep je na free download-u pa jednim klikom lijeve tipke miša na dolje navedeni link, sasvim i potpuno besplatno po cijeni od samo 0 recesijskih kuna, dinara, maraka, tolara il dolara, nebitno… ulazite u Fly High ljetni svijet brijanja i partijanja!

Ujedno Vas pozivamo i da podržite video spotove ( u Holivuckoj kvaliteti) za većinu pjesama koje su se našle na ovom Ep-u… ako ste doma pravac Yubito i peglanje, a ako niste, onda samo peglanje

Želimo Vam svima ugodno i dugo toplo ljeto i da se doma vratite bez suvišnih detalja i promjena u liječničkom kartonu!!!

Pozz i steeeeeeeej haaaaaaaaaaaaaaaaj!!!

Popis pjesama i download link u nastavku posta.

01. Connect – Suhi
02. Nisde feat. Dragi (connect) – O Pčelama I Cvijeću
03. Buco feat. 3ki Stil & Dragi (connect) – Ines
04. Smile Provokator feat. Connect – Ne Mogu Te Izbiti Iz Glave
05. Raksi feat. Animatori – Ljeto Nam Se Vratilo
06. Connect – Totalno To
07. Smile Provokator – To Mi Treba
08. Buco & S.a.r.s. – Debeli Lad ( remix )
09. Nisde – Roze Naočale

Download: FLY HIGH Summertime Ep  1. […] This post was mentioned on Twitter by Blackout HipHop, Blackout HipHop. Blackout HipHop said: New post: FLY HIGH Summertime Ep (http://bit.ly/dqEaFM) […]


0