Blackout Top News

frenkie

Frenkie je ovogodišnji dobitnik MTV Best Adria Act nagrade! Poznati reper je dobio najveći broj glasova u proteklih šest tjedana na situe mtvema.com, gdje su fanovi širom svijeta online glasali za svoje omiljene domaće izvođače i pomogli im da osiguraju mjesto u sljedećem krugu natjecanja za MTV EMA Worldwide Act nagradu na “2013 MTV EMA.”
Prijenos uživo dodjele europskih MTV glazbenih nagrada možete pratiti na MTV programu u nedejlju, 10. studenog, u 21:00 iz arene Ziggo Dome u Amsterdamu.

Od danas će se Frenkie boriti protiv drugih pobjednika iz cijele Istočne Europe za priliku da bude jedan od 10 finalista koji će ući u kategoriju Worldwide Act – kategoriju koja slavi svu raznolikost MTV muzike, promovirajući izvrsne izvođače iz cijelog svijeta.

Počevši od danas, 25. listopada, pa do četvrtka 31. listopada, fanovi će moći glasati za svog omiljenog regionalnog izvođača na www.mtvema.com. Predstavnik Istočne Europe bit će proglašen 1. studenog, zajedno s drugim regionalnim pobjednicima iz Sjeverne Europe, Srednje Europe, Južne Europe, Jugoistočne Azije/Kontinentalne Kine/Hong Konga/Tajvana, Japana/Koreje, Australije/Novog Zelanda, Južne Amerike, Sjeverne Amerike i Afrike/Indije/Bliskog istoka. Potom će se nominirani izvođači, predstavnici ovih 10 regija, boriti za glasove u Worldwide Act kategoriji, a pobjednik će biti proglašen na svečanosti dodjele u Amsterdamu.Comments are closed.


0