Blackout Top News

Snoop_Dogg_flyer_A6_Fresh_in_and_uut

Zbog iznimno velikog interesa te mnogobrojnih upita, u suradnji sa agencijom Via Tours iz Zagreba, samo za 300 najtvrdokornijih fanova organizirali smo jednodnevni izlet autobusom (Zagreb-Novalja-Zagreb) na nastup hip-hop ikone Snoop Dogg-a u sklopu Fresh Island Festivala.

Nakon što su rasprodani ograničeni “Die Hard” i “Early Bird” paketi ulaznica, ekipa Fresh Island Festivala od srijede 10. travnja u pretprodaju pušta ograničene pakete od samo 300 jednodnevnih ulaznica te jednodnevnih paket/izlet aranžmana za nastup Snoop Dogg-a. Akcija jednodnevnih ulaznica ograničena je i datumom prodaje, te je dostupna od 10.-24. travnja.

”FRESH IN & OUT” Paket po cijeni od 460 kn sadržavat će:

1. Jednodnevnu ulaznicu za FRESH ISLAND (After-Beach / Pool Parties, SNOOP DOGG nastup + program/party u Papayi & Aquariusu)
2. Organizirani prijevoz autobusima ZAGREB-NOVALJA-ZAGREB
3. Welcome drink
4. Fresh Island T-shirt za prvih 50 kupaca paketa
5. Kupanje & sunčanje
6. Goodie Bag sa poklonima sponzora

Povratak za Zagreb planiran je nakon koncerta & partyija u sitnim jutarnjim satima.

”FRESH IN & OUT” Paketi dostupni na:

VIA TOURS agencija ( Krešićeva 32, okretište Borongaj / Online: www.via-tours.hr / Tel: +385(0)1-611/0161 )

EVENTIM.HR ( Popis poslovnica: www.eventim.hr/hr/outlets/ )

ONI KOJI VEĆ IMAJU OSIGURANI PRIJEVOZ SVOJU JEDNODNEVNU FESTIVALSKU ULAZNICU ZA SNOOP DOGGA MOĆI ĆE KUPITI PO CIJENI OD 250 KN. JEDNODNEVNA FESTIVALSKA ULAZNICA ZA NASTUP A$AP Rocky-ija IZNOSIT ĆE 210 KN.

JEDNODNEVNE ulaznice biti će dostupne na:
www.eventim.hr
www.entrio.hr
www.papayashop.com.hr  1. […] možete kupiti u svim poslovnicama Eventima te na Entrio.hr. Podsjećamo, u ponudi su također i jednodnevne ulaznice za koncert Snoop Dogga te ulaznice za cijeli […]


0