Blackout Top News

fresh island 2013

Jedno od većih osvježenja na europskoj festivalskoj sceni Fresh Island Festival, u domaćoj produkciji i organizaciji donosi veliki val ljetne koncertne i party svježine te najavljuje drugo festivalsko izdanje koje će se dogoditi između 10. i 14. srpnja na popularnoj plaži Zrće. Sa novim sloganom „YOUR PERFECT HIP-HOP HOLIDAY“ ekipa Fresh Island-a će uz svjetsku promociju festivala dati na važnosti i samoj „destinaciji“, te će u promociji iste isticati prednosti „odmor, destinacija i festival“ u odnosu na druge europske festivale sličnog muzičkog formata. Prednosti same destinacije grada Novalje i plaže Zrće, Fresh Island Festival će istaknut putem „tjednih turističkih paketa/aranžmana „Your Perfect Hip-Hop Holiday““ koji će uz sam festival i smještaj nuditi i različite sportske aktivnosti (npr. skijanje na vodi, biciklizam, extremni sportovi). Turistički paketi biti će dostupni od idućeg tjedna na službenim stranicama Fresh Island Festivala- www.fresh-island.org.

Prvo važnije predstavljanje festivala dogoditi će se početkom travnja na najvećoj europskoj hip-hop konferenciji „New Skool Rules“ u Rotterdamu na kojoj će Fresh Island Festival predstaviti jedan od organizatora festivala, raper i kreativni direktor festivala Bizzo Bodega iz Bolesne braće.

Prva velika najava nastupa svjetskih hip-hop zvijezda na Fresh Island Festivalu očekuje se već idući tjedan. Festivalske ulaznice su još samo par dana dostupne po „Early Bird“ cijeni od 240kn, a nakon objave prvog headliner-a skaču na cijenu od 350 kn.Comments are closed.


0