Blackout Top News

Na prvom izdanju Fresh Island Festivala zaustavljali su se avioni na pisti, spajalo se nebo sa zemljom, mijenjali se letovi…Unatoč svim nedaćama organizatori (A4 Events) održali su izuzetno uspješno prvo izdanje Fresh Island Festivala!
Kroz tri dana i tri noći festival je posjetilo oko 7000 mladih te 20ak domaćih i stranih medijskih kuća.
Na sveukupno 4 pozornice u klubovima Aquarius i Papaya nastupilo je preko 40 izvođača koji su na plažu Zrće privukli potpuno novu publiku te time pridonijeli povećanju broja noćenja u Novalji. Vrijedno je napomenuti da je ovo prvi Hip-Hop i RNB festival u regiji te prvi europski hip-hop festival na plaži. Tako je hip-hop na velika vrata ušao u desetljetnu elektronsku destinaciju te najavio još veće i bolje drugo izdanje Fresh Island Festivala u 2013 godini.

Ugodno iznenađeni sa izuzetno pozitivnim reakcijama kako izvođača i publike sa veseljem najavljujemo drugo izdanje Fresh Island Festivala koji će se održati od 10. do 13. srpnja 2013. godine.

“Die Hard Fan” ulaznice za “Fresh Island Festival 2013” možete kupiti  u sustavu Eventima po cijeni od samo 75 kn/10 eura.

Fresh Island Festival crew zahvaljuje svima koji su omogućili da festival prođe u dobrom raspoloženju i atmosferi!Comments are closed.


0