Blackout Top News

Jedan od najvećih europskih zimskih glazbenih festivala, Big Snow Kop, održati će se ove godine od 19-25. ožujka na Kopaoniku. Tijekom 7 dana festivala, nastupiti će preko 100 vrhunskih svjetskih, regionalnih i domaćih izvođača urbane glazbene scene, na 15 bina raspoređenih preko čitavog skijaškog centra. Klubu Papayi i timu Fresh Island Festivala pripale su dvije pozornice na kojima će predstaviti svoj program.

Na Fresh Island pozornici u sklopu Big Snow festivala uz hip-hop i drum & bass divu Ms. Dynamite pojavit će se i hrvatska eminentna DJ imena DJ Bizzo Bodega, DJ Phat Phillie i DJ Oli Dobolli. Ovim gostovanjem ujedno će započeti i europska promo klupsko festivalska turneja Fresh Island Festivala.

Više informacija potražite u nastavku posta.

Najveće pogodnosti festivala za sve goste predstavljaju i izuzetno atraktivni aranžman paketi. Naime, u susret prvoj godini festivala hotelijeri su cijene za sve goste festivala spustilil i do 50%. Tako, festivalski paket aranžman koji uključuje smještaj tijekom 7 dana festivala u centru Kopaonika, kao i sedmodnevnu ulaznicu u ponudi je po cijeni već od 99 eur, dok 6dnevni ski pass za sve goste festivala sa popustom od 60% iznosi svega 39 eur.
***
Sve dodatne informacije o festivalu, detalji o smještaju, kontakti poslovnica širom regije mogu se pronaći na web stranici www.BigSnow.rs dok na Facebook stranici Big Snow festival Kopaonik i Twitter profilu @BigsnowKop svi zainteresirani mogu učestvovati u brojnim nagradnim igrama.Comments are closed.


0