Blackout Top News

Da će Fresh Island Festival već u startu opravdati titulu ovogodišnjeg „najsvježijeg“ festivala na jadranskoj obali ide u prilog da uz najavljenih 50 izvođača koji će nastupiti na 4 pozornice, značajan festivalski dekor i „must be“ zasigurno će biti ekskluzivni „West Coast G“ party na brodu za samo 200 najbržih fanova koji stignu do svoje ulaznice. Tako će uz ikonu NAS, Grammy nagrađenu EVE te super uspješnog producenta i DJ MUGGS-a iz planetarno poznate grupe Cypress Hill čiji su nastupi rezervirani za klubove Aquarius i Papaya, na ekskluzivnom „West Coast G“ partyiju na brodu nastupiti popularne Los Angeles zvijezda DJ Latin Prince, oficijalni DJ Lady Gage i gosti iznenađenja. Posebnost „West Coast G“ party-ija na brodu je u tome jer je rezerviran samo za 200 najbržih fanova, i zvuku i ritmu na kojem će svi prisutni drmati svoja tijela na brodu, a to je prepoznatljivi funky zvuk zapadne obale- izvođači kao što su 2 Pac, Dr.Dre, Snoop Doggy Dog, Waren G, Nate Dog, Cypress Hill i dr.
Prvih 100 najbržih fanova svoju će ulaznicu za „West Coast G Boat“ party moći nabaviti po promotivnoj cijeni od 17 eura, dok će ostali svoj „West Coast“ užitak kupiti po cijeni od 22 eura- Informacije o kupnji ulaznica na www.fresh-island.org !

If you need these informations in English, hit continue reading.


Fresh Island crew is preparing a special treat for fans of the West Coast sound – G-Boat party! DJ Latin Prince will be behind the wheels of steel, spinning the finest West Coast classics.
Only the fastest 200 people will get the chance to party on the G-Boat, which is set to sail out on July 6th (Friday).
Tickets are on sale now – 17 € / 132 kn for the first 100 people to purchase, and 23 € / 170 kn for the rest. Get them online or in Zagreb: Aquarius CD Shop (Varšavska).Comments are closed.


0