Blackout Top News

 

Kao što smo jučer i najavili, sudionici poznate utrke bogatih i slavnih Gumball 3000 Rally danas su posjetili i Zagreb. Slavni Gumball rally u glavni hrvatski grad dolazi baš na Dan Grada Zagreba, a sudionici su se sa svojim vozilima okupitili ispred Muzeja Mimara, od 12 do 16 sati.

Gumball 3000 Rally 2011. počeo u četvrtak u Londonu, odakle je više od 100 vrhunskih automobila krenulo u osam dana dugu avanturu diljem Europe, s postajama Parizu, Barceloni, Monte Carlu, Milanu, Veneciji, Zagrebu, Beogradu, Sofiji i Istanbulu, koji mu je krajnji cilj 1. lipnja.

Među poznatima koji su dio Gumball povorke i koji su danas posjetili Zagreb treba izdvojiti Bun B-a iz legendarne grupe UGK, Eve, DJ Muggsa iz Cypress Hilla i Estevana Oriola, poznatog fotografa, režisera i vlasnika Joker branda.

U nastavku posta provjerite nekoliko fotki s današnjeg eventa.

Izvor: Index.hr & Novi List

UPDATE: Post je vraćen na vrh jer smo dodali nove fotke, stoga klik na continue reading kako bi provjerili o čemu je riječ.  1. […] his short visit in Zagreb as part of Gumball 3000, DJ Muggs shared some information on his future […]


0