Blackout Top News

Na Main Stageu se opasno zahuktalo jer su nastup na Exitu potvrdili i hip-hop Amerikanci irskih korjena, THE HOUSE OF PAIN! Članovi benda Everlast i Danny Boy odlučili su se ponovo okupiti kako bi s fanovima proslavili svoju dvadesetu godišnjicu i dolaze dići na noge i Novi Sad!

Skoro je nevjerojatno da je najveći hit američkih hip-hopera ponosnih na svoje irsko poreklo, Jump Around, izašao još davne 1991. Istoimeni album House of Pain, izdan te godine, u potpunosti je promjenio povijest hip-hopa i dostigao multiplatinastu tiražu, a „himna“ Jump Around dostigla treće mesto u SAD i osmo u Velikoj Britaniji. Pet godina kasnije članovi benda se rastaju posvećujući se samostalnim karijerama. Everlast započinje solo karijeru koja uključuje trostruki platinasti album, dominaciju na top listama i osvojenog Grammyja, dok se Danny Boy posvetio vođenju uspješne kompanije koja se bavi umjetnošću. U novom desetljeću članovi House of Pain su spremni turnejom obradovati obožavatelje širom svijeta i riječima Everlasta: „Prošlo je dvadeset godina i jako smo uzbuđeni zbog zajedničke turneje. Svaki koncert će biti kao rođendan…bit će ludo!“

House of Pain dolaze osvojiti nove generacije neposlušnih teenagera i pokazati im koliko sirov i prljav njihov hip-hop može biti te dokazati da njihovu muziku mogu prepoznati svi. Svako će, bez obzira godine, rasu, religiju ili glazbeni ukus – početi skakati!

Informacije o ulaznicama potražite u nastavku posta, a usput poslušajte i ovaj House of Pain megamix kojeg su složili Skratch N Sniff.

Cijena festivalske ulaznice u Hrvatskoj iznosi 550 kn, dok je mjesto u kampu 185 kn.

Službena prodajna mjesta Exita su sljedeća:
Dallas Music Shop, Masarykova 6, Zagreb
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
V.O.O.D.O.O. Underground, Jagode Truhelke 3, Osijek
Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka
Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
Dallas Music Shop, Antuninska 2, Dubrovnik
Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj
CD Shop Centar, Fontička 3, Pula

Više informacija potražite na http://bit.ly/ExitHrvatska i http://www.facebook.com/exithrComments are closed.


0