Blackout Top News

MC BUFFALO & MADERFANKERZ. virtualni BEST OF, s oko 20-tak stvari iz svih perioda riječke legende, možete od DANAS nabaviti na slijedeći način:
Na namjenski otvoreni račun u Raiffaisen banci 2484008- 1500185917 (Udruga Spirit- Za Buffyja) uplatite prilog od minimalno 35 kn i dobit ćete link za download pjesama, skenova omota i drugih priloga. Oni koji uplate 50 ili više kn imaju specijalnu priliku dobiti i ORIGINAL omot od kazete iz 92. godine i to ne samo skeniran – neg živu kopiju na adresu poštom! (vrijedi do isteka zaliha i za područje HR)!

SAV prihod od ove akcije bit će uplaćen Dejanovoj obitelji kao pomoć oko sahrane i druge potrebe. Stoga Vas molimo da se odazovete ovoj akciji, preuzmete legendarne pjesme koje vas zanimaju i ovim malim činom doprinesete situaciji. Kad već nismo stigli ovo učiniti za života, evo bar sad…

Za sve informacije kontaktirajte info@spirit-ri.hr ili Spirit Rijeka na Fejsu, a tako pošaljite i kopiju uplate pa ćete odmah dobiti i link. Molimo da se materijali ne kopiraju tijekom akcije,koja traje do smaka svijeta i dalje, sve do nove godine. Nakon toga ćemo sve pjesme javno podignuti na net, prenijeti uplate obitelji i dati javno izvješće o akciji.Comments are closed.


0