Blackout Top News

Illectricity Festival & Radio808 u suradnji s agencijom Jungle Tribe predstavljaju:

24h Sunday Stream
*osvoji novogodišnji aranžman za dvoje u Berlinu

Kako bi vam nakon burnog vikend provoda olakšali nedjeljne muke, udružili smo se s Radio808 & Jungle Tribe ekipom i osmislili prvi ovosezonski Sunday. Po prvi puta moći ćete nas i posjetiti! Nalazimo se u Branimir Centru na dvije lokacije: pored Radija808 u prizemlju i na levelu -1.
Osim što ćemo vam osigurati finu nedjeljnu slušaonu melodičnije i opuštajuće glazbe, ovaj put se pripremite i na party koje počinje već u 22h u podrumu Branimir Centra. Za bolji provod i potpunu zabavu pobrinuo se i Drop In bar koji je za ovu prigodu cijene pića doslovno prepolovio!

808Soundsystem:
Maja Milich, Rea, Zero, Juice, Corea, Yesh aka RRRamon!, Bocca, DennaM, Ilko Čulić b2b Iva Hanzen, Nein, D-Gree, Vid Jeraj

Illectricity DJs:
Æon, phillipe, itch, Funk Guru, D’Noizz, Pwnasonic, TOMISLAV – DJ set, Examine, Iggy Dub, Josip Klobučar, Pero Despero, Okor

U suradnji s agencijom Jungle Tribe koja nudi sasvim posebna i neobična putovanja za mlade, osmislili smo nagradnu igru. Za sada pojedinosti nagradne igre nećemo još otkrivati. Samo ćemo napomenuti kako ćemo najsretnijeg nagraditi s dva posve BESPLATNA aranžmana za NOVU GODINU u BERLINU! Pa ti nemoj!

@ Ustream.tvComments are closed.


0