Blackout Top News

Nakon dulje stanke u grad se ponovno vraća jedno od najopakijih izdanja zloglasne klupske večeri JabbaTon, “GSI” iliti “Grime Scene Investigation”.
Nakon što smo u gore spomenutoj ediciji ugostili velikane britanske Grime scene kao što su Skepta, JME, Durrty Goodz, Ghetts i No Lay, na red je došao još jedan od najpoznatijih predstavnika scene, veliki KILLA P!
Ovo je ujedno i EXIT festival promo pa ćete imati prilike osvojiti i jednu festivalsku ulaznicu, a o tome više detalja na JabbaTon fan pageu www.facebook.com/JabbaTon narednih dana.

Više o ovom eventu pročitajte u nastavku posta, a ako želite upasti besplatno u KSET iduće subote pošaljite nam e-mail na adresu blackouthiphop@gmail.com s naznakom “Za Jabbaton GSI”, jer dijelimo dvije ulaznice.

JABBATON GSI
“Grime Scene Investigation”
supported by -EXIT- festival
@ KSET, subota – 28.04.2012.

pres.

KILLA P (Roll Deep, UK)
Yesh! (JabbaTon, CTF! Croatia, Radio808)
Rea (JabbaTon, Radio808)
Sapleo (Trip 2 Zion, ZG)
Wagner MC (Yardstep, ZG)
VJ _polygon

POČETAK: 22:00
ULAZ: 25kn do 00:00, 35kn iza

KILLA P je član svjetski poznatog Roll Deep Crewa, jedan je od najoštrijih jezika na sceni, poznat kao tvorac i glavni vokal legendarnog dubstep hita Skeng, produciranog od strane The Buga na kojoj je sudjelovao i njegov rođak Flowdan koje ste imali prilike vidjeti nedavno u Zagrebu.

Budući je Killa P poprilično ljut na Buga i Flowdana koji su skupili sve lovorike i omastili brk na temelju dotične pjesme, a njega ostavili po strani, u Zagreb dolazi objasniti kako stoje stvari i tko je pravi “bad man” iza mikrofona, tako da ovaj zagrebački nastup samo mjesec dana nakon gostovanja potonjeg dvojca smatramo i svojevrsnim zagrebačkim clashem njega i Flowdana. Mi uopće ne sumnjamo tko će ponijeti titulu 😉

No da se ne bi činilo da je njegov opus ostao samo na Skengu, bitno je naglasiti da Killa P iza sebe ima izdanja na poznatim etiketama kao što su Planet Mu, Hyperdub, Ninja Tune, Eskibeat itd, a njegov mixtapeovi naziva Killa Instinct zaslužili su legendarni status na Grime sceni.

www.facebook.com/KillaPmc
www.soundcloud.com/killapmc-music
www.twitter.com/killapmcComments are closed.


0