Blackout Top News

dj troubl

Ovu subotu, 20.03.2010 Jabbatonci nam pripremaju pravi turntableistički tulum! U goste dovode francuskog DJa Troubl’a te DJ Raida, službenog DJa Marčelovog Filter Crewa! Party se odvija u KSETu, od 22.00, a karte se mogu nabaviti u pretprodaji u KSETu po 30 kn te na dan koncerta po 40 kn! Također DJ Venom-ova radionica će u nedjelju od 7 sati ugostiti DJ Troubl’a koji će sve prisutne na Bleiweisovoj 25 počastiti rijetko viđenim trikovima na gramofonima! U nastavku posta provjerite Troubl’ovu biografiju te popis osvojenih nagrada!

DJ TROUBL’ (FRA)

Službeni je DJ grupe ANTIHERO te u cijelosti producira njihov prvi album “Come in Peace or loose your teeth”. Također se pridružuje i artistu GREMSU kao službeni DJ. Trenutno priprema izdanja za nekoliko projekata: Dubabreaks Vol. 2 i Maxi (Who’s the fool) izdanje njegovog prvog albuma na kojem će se pojaviti hiper popularni FOREIGN BEGGARS, Moona, Grems, Nt4 i mnogi drugi!!

Otkrivši gramofonske ploče u 1997. DJ Troubl’ osvojio je svoje prvo prvenstvo u Francuskoj 2000., a nedugo zatim postao je dvostruki svjetski prvak osvojivši titule I.T.F.-a (International Turntable Federation) u Minhenu te prestižnog battlea All Star Beatdown u New Yorku 2002. godine. Nakon toga DJ Troubl’ se odlučuje posvetiti glazbenoj produkciji i predstavljati svojem auditorijumu nove glazbene izričaje.

Počevši na brojnim projektima poput Gasoline, Hypercut i sl., DJ Troubl’ krenuo je stvarati breakove u suradnji s izdavačkim labelima Pamplemousse (Battle Weapons Vol 5 & 6), Kif (Troubl Minded Breaks) i Diess Prods (s kojim je objavio sad već klasike Brikabreaks Vol 1 & 2 i u posljednje vrijeme, već poznati Dubabreaks Vol 1).

TITULE:

2006

DMC World Supremacy.. 2nd Place (London)
DMC French Supremacy.. 1rst Place (Nantes)

2002

Allstar Beatdown World.. 1rst Place (New York)
Allstar Beatdown European.. 3rd Place (London)
ITF Beat Juggling World.. 1rst Place (Munich)
ITF Beat Juggling European.. 1rst Place (Munich)
DMC World Supremacy.. 4rth Place (London)
DMC French Supremacy.. 1rst Place (Nantes)

2001

Vestax Extravaganza World.. Finalist (Los Angeles)
Vestax Extravaganza French.. 1rst Place (Marseille)
DMC French Show.. 2nd Place (Paris)
ITF French Battle.. 2nd Place (Paris)

2000

ITF World Battle.. Finalist (Los Angeles)
ITF French Battle.. 1rst Place (Paris)

—————-
DOWNLOAD:
—————-

DJ Troubl’ – Avalanche Minimix TeaserComments are closed.


0