Blackout Top News

Janelle Monáe jedna je od najnovijih headlinera potvrđenih za nastup na ovogodišnjem Terraneo festivalu u bivšoj vojarni Bribirski Knezovi kod Šibenika koji će se održati od 9. do 13. kolovoza.
Više informacija potražite u nastavku posta.

Via Muzika.hr

Bivša vojarna Bribirski knezovi na svojih 135.000 m2 od 9. do 13. kolovoza ugostit će ljetni glazbeni-eko festival Terraneo – prvi festival takvog karaktera i velikih glazbenih imena u Dalmaciji, a i bližoj okolici.

Nakon potvrda The Nationala, Mogwaija, Oneide, The Thermalsa stigle su potvrde za još četiri izvođača – Janelle Monáe, svojim neo-soulom s prošlogodišnjeg debija “The ArchAndroid” osvojila kritiku a odmah potom i publiku; eksperimentalni electro duo Crystal Castles želja su svakog festivala; Mark E. Smith i The Fall u svojih 35. godina djelovanja postali su institucija britanske rock scene koja se nikada nije poklonila mainstreamu; a Dubioza kolektiv su trenutno možda i najjači live-bend u regiji kojeg vrlo dobro upamti svaka publika kojoj se predstave.

Glazbeni program festivala odvijat će se na 3 open air stagea (od kojih će dva biti posvećena isključivo live svirkama a treći će kombinirati DJ i live program) te 2 DJ stagea smještena u hangarima. Ovo je trenutni koncept glazbenog programa čije izmjene su još moguće do početka festivala, naglasio je glazbeni direktor festivala Mate Škugor.

Na svakom stageu dnevno će nastupiti 6 do 8 izvođača. Svakodnevni glazbeni program uživo će počinjati oko 18 h i trajat će do kasnih noćnih sati dok će glazbeni program u party zoni trajati non-stop. Uz inozemne sastave, Terraneo će dati priliku za nastup i brojnim domaćim izvođačima posebno uzimajući u obzir bendove iz Šibenika i okolice.

Kamp festivala moći će primiti nekoliko tisuća ljudi, s obzirom da je veličinu kamp lokacije moguće prilagoditi potrebama, uz petodnevnu cijenu kamp ulaznice od samo 100 kuna. Za potrebe kampa bit će organiziran poseban prostor namijenjen njegovim gostima s cjelokupnim sanitarnim čvorom i svim bitnim popratnim sadržajem.

Prvi paket festivalskih ulaznica bit će u prodaji od 28. ožujka po promotivnoj cijeni od 260 kuna ili 360 kuna (konačna cijena ulaznica bit će objavljena uskoro). Ulaznice će se moći kupiti na svim prodajim mjestima Eventima (u Zagrebu – glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13) te u Dallas Music Shopu Šibenik, i u zagrebačkom Dirty Old Shop i klubu Purgeraj.

Uz festivalske, postojat će i dnevne ulaznice koje će varirati cijenom ovisno o programu dana za koji se kupuju, a bit će u prodaji samo za vrijeme trajanja festivala.

Festival pratite na 2011.terraneofestival.com.



Comments are closed.


0