Blackout Top News

Predstavljamo vam popis od 30 izvođača, koji će se natjecati za nositelja prestižnog priznanja za najboljeg regionalnog izvođača na dodjeli europskih MTV nagrada 7. studenog u Madridu.

Gledatelji MTV-ja i posjetitelji sajta, imali su priliku dati svoje mišljenje koga bi voljeli vidjeti među finalistima za najboljeg regionalnog izvođača. Uz prijedloge prethodnih dobitnika MTV Best Adria Act nagrade, kao i mišljenja nominiranih izvođača od prošle godine MTV je izabrao 30 regionalnih izvođača koji su u konkurenciji za ulazak u finalni krug od 5 nominiranih, a samim tim i za titulu Best Adria Act 2010!

Prilikom sastavljanja liste MTV je u obzir uzeo nekoliko faktora kako bi sastavio listu finalista: sveokupan uspjeh izvođača ili benda u prethodnoj godini, utjecaj koji su ostvarili na glazbenu scenu u zemlji iz koje potječu, kao i u regiji, kvalitetu koju izvođači posjeduju, kvalitetu video produkcije, koliko su izvođači popularni, koliko koncerata su imali u toku godine, kakve su reakcije publike i kritike, kada su objavili posljednji album/singl/spot, broj pozitivnih objava koje su imali u medijima u toku godine…

Počevši od 16. kolovoza možete glasovati za svoje favorite. Od ponuđenog popisa izvođača možete glasovati samo za 3 izvođača, a da biste glasovali potrebno se registrirati. Jedan registrirani korisnik može samo jednom glasovati. Glasovanje traje sve do 26. kolovoza točno u podne. Listu s 5 nominiranih izvođača za nagradu Best MTV Adira Act MTV će objaviti početkom rujna. Europska dodjela MTV nagrada (EMA) će se održati 7. studenog u Madridu.

Među kandidatima ima nekoliko hip hop imena kao što su Connect, Elemental, Edo Maajka, Kandžija, Murat & Jose te TBF, stoga se uputite na MTV-evu stranicu, registrirajte se i dajte glas svojem favoritu.  1. SpittinTruth on August 21, 2010

    MURAT & JOSE AINT HIP HOP!


0