Blackout Top News

Petak 18.05. rezerviran je za hip hop. Tog će dana u Tvornici kulture Kandžija održati koncert na kojem će predstaviti najbolje sa dosadašnja dva albuma – ”Narodnjaci” i ”Koktel od rakije”.

Osječki hip hoper prepoznatljiv je po iskrenim, beskompromisnim i angažiranim stihovima, a slovi za najboljeg freestlyera i najveću nadu hip-hopa na ovim prostorima. Nakon prvog albuma “Narodnjaci” iz 2009,. s kojim je osvojio odlične kritike u cijeloj regiji, sa drugim albumom ”Koktel od rakije” donosi nešto drugačije, konceptualni ”storytelling” album koji ne štedi nikoga.

Više informacija provjerite u nastavku posta.

Kandžija trenutno promovira novi singl, pjesmu ”Po noći’:

Kandžija ”Po noći”: ”Radi se o klasičnom, već dosadnom stereotipu o nogometašima i manekenkama, samo što nije baš toliko glamurozno kao inače, jer u ovoj priči nogometaš igra u Baranji u 3 ligi, a manekenka je ustvari samo obična hostesa. Ali u mraku i to prolazi…ukratko, kao ‘ljubav je na selu’, ali noćna necenzurirana verzija.”

Kandžiju i njegove Gole žene moći ćete pogledati i na ovogodišnjem Terraneo festivalu u Šibeniku koji će se održati od 07. do 10.08.2012.!

Prije koncerta nikako ne propustite večerašnje gostovanje Kandžije i gostiju – Generala Wooa i Ede Maajke – u emisiji Dallas special na HR2 od 20 sati!

Kandžija – koncert u Tvornici kulture, petak 18.05.2012.!Comments are closed.


0