Blackout Top News

kandzija

Kandžija, osječki reper, borac za pravdu, humanist i jedna od najvećih nada hip hopa na ovim prostorima, preuzet će MTV na pola sata, u petak, 5. veljače u emisiji Takeover u 20:30h!

Kandžija je uzburkao vode na underground sceni svojim kontroverznim mixtapeom Jea 2006. godine. Postao je poznat kao jedan od najboljih freestylera na ovim prostorima, a ime je izgradio mnogobrojnim live nastupima. Kako sam ističe, nastupao je od Ljubljane, Exita u Novom Sadu, do svakog kluba u Osijeku pa čak i u Hrvatskom narodnom kazalištu, ali i u najvećim rupama, većinom uz dj-a ali i sa svojim kontroverznim pratećim bendom Gole Žene.

Prošle godine objavio je svoj prvi album pod imenom Nar odnjaci,a sa njega se izdvaja hit Jelena, koji možete gledati na regionalnom MTV-u. Vatreni je navijač lokalnog nogometnog kluba Grafičar, i ‘voli sve što vole mladi jer mladi su super!’

MTV TakeOver je lokalni format u kojem domaće i strane zvijezde imaju priliku “preuzeti” MTV i predstaviti svojih pet omiljenih glazbenih video spotova. Pored priče o ljubavi, karijeri i životu, upoznat će nas i s glazbom koja je utjecala na njih i dovela ih do MTV-a.

MTVComments are closed.


0